Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hallottatok olynról, nem...

Hallottatok olynról, nem látta a doki HÜVELYI UH-n a kb 5 hetes terhességet? Írjatok, légyszi

Figyelt kérdés
2010. márc. 29. 10:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szia!Igaz nekem hasi volt,de csak üres petezsákot látott!:-)Lehet,hogy nem pontos a terhességi korod!Nyugi!Gondolom kell majd visszamenned és akkor már ott lesz a baba!Csak pozitívan!:-)27 hetes kismama
2010. márc. 29. 10:58
 2/15 Vilcsianyuja ***** válasza:
Igen, előfordulhat, hogy nem találja. És ha nem találja, sajnos az is előfordulhat, hogy méhen kívüli terhesség, de ennek a kockázata miatt remélhetőleg vissza is hív a doki kontrollra. Sajnos, én hallottam már olyanról, hogy a doki nem vette észre a méhen kívülit, ki is kellett venni az ismerősöm egyik petefészkét és petevezetőjét :(
2010. márc. 29. 10:58
 3/15 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy később fogant a baba, és még nincs 5 hetes. 4 hetes terhességet nem szoktak még észrevenni.

Én 5 hetesen voltam, üres petezsák volt még csak, kár volt olyan hamar menni.

Menj vissza 2 vagy inkább 3 hét múlva, addigra már biztosan lesz szívhang is.

2010. márc. 29. 10:59
 4/15 Vilcsianyuja ***** válasza:
Második vagyok, első válaszolóra reagálva: ha látja a petezsákot = látja a terhességet. Ha nem lát semmit = nem látja még a petezsákot sem.
2010. márc. 29. 11:00
 5/15 anonim ***** válasza:
van olyan! viszont megnyagyobbodott méhnyálkahártyát és petezsák kezdeményt látnia kellene.... remélem lelkiismeretes a dokid, mert egy ismim pozitív terhesteszttel ment a dokihoz, uh-n nem látott semmit, közölte ez korai elhalás. 3 nap múlva iszonyatos görcsökkel ment vissza ügyeletre, és azonnal meg kellett műteni, mert méhenkivülije volt....
2010. márc. 29. 11:01
 6/15 Vilcsianyuja ***** válasza:
Megint második vagyok, tényleg lehet, hogy később fogant a baba a kalkuláltnál, azért nem találja a doki. Csak azért írom én is, mert már annyira negatívnak találom a saját első hozzászólásom... :( fel a fejjel, remélem, minden rendben lesz!
2010. márc. 29. 11:03
 7/15 anonim ***** válasza:
Első vagyok!Másodiknak!Én is tisztába vagyok vele!Csak megírtam,hogyy nekem,hogy volt!Nem kell okoskodni!
2010. márc. 29. 11:04
 8/15 anonim ***** válasza:
nehogy összevesszetek ezen lányok!:) valószínű nem lesz gond, kontrollon remélhetően majd lát vmit!:)
2010. márc. 29. 11:06
 9/15 anonim ***** válasza:
nekem hasi uh volt es kb5hetes voltam es latszott a hasi ultrahngon mar a petezsak. 3 het mulva mar ott volt a babo es szivveres is volt.
2010. márc. 29. 11:08
 10/15 anonim ***** válasza:
Első vagyok!Tényleg bunkó voltam!Bocsi második!Nem akarok senkit sem megsérteni!:-)
2010. márc. 29. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!