Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ilyen helyzetben gyerek vállalás?

Ilyen helyzetben gyerek vállalás?

Figyelt kérdés
Ti bevállalnátok a babát így a covid miatt?
2021. márc. 11. 19:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

38 éves vagyok,így nem tudunk várni vele.

Januárban elvetéltem,,de folytatjuk tovább!

2021. márc. 12. 06:15
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Tavaly a covid miatt eltoltuk, hogy majd idén tavasztól..na bumm. Ugyanott tartunk.

Most az oltást várnánk meg(le lehet hurrogni nyugodtan), de szerintem a büdös életben nem kerülünk sorra. Nekem még hátra van egy kontroll vizsgálat, ha ott minden oké, mi már nem várunk mégegy évet.

2021. márc. 12. 08:16
 13/19 anonim ***** válasza:
Igen!34 évesen nem érek rá még éveket várni.Idén remélem már végre összejön💕💕💕
2021. márc. 12. 08:39
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
12 hetes vagyok, szóval igen :)
2021. márc. 12. 09:08
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
A Covid már egy éve itt van, és még ki tudja meddig lesz. Ha beleszámolod az időt, amíg esetleg nem sikerül (nem mindenkinek jön össze akkor, amikor elgondolja), az idő már éveket jelent. Nem tudom, kinek akaródzik éveket várni, nekem nem...
2021. márc. 12. 09:16
 16/19 A kérdező kommentje:

13.: több ideje próbálkoztok?

remélem akkor sikerül idén!

2021. márc. 12. 13:50
 17/19 anonim ***** válasza:

Szia!Kicsivel több mint egy éve.Szóval ideje lenne már.....Lombikra megyek hamarosan...Köszi a jókívánságot😘😘

2021. márc. 12. 13:55
 18/19 anonim ***** válasza:

10 hetes vagyok :-) Karácsonykor, mikor bejöttek az első hírek a brit törzsről meg hogy március-áprilisra nagyon ronda járványhullám várható, akkor elgondolkoztam, hogy halasszunk. De mivel már pár hónapja próbálkoztunk hiába, úgy voltam vele, hogy ha most akar végre jönni, hát jöjjön. És bejött :-)

Viszont most nagyon vigyázok, hogy meg ne fertőződjek, vettem jobb maszkot (FFP3-asat) és amennyire lehet, kerülöm a tömeget. Mindketten itthonról dolgozunk, csak vásárolni megyünk meg orvoshoz, másutt nem találkozunk senkivel (kirándulni is járunk, de ott nehéz lenne megfertőződni). Ugyanis kismamáknál gyakoribb a súlyos lefolyás és a babának is lehet baja. Szeptemberre, mikorra várjuk, valószínűleg vége lesz az egész járványnak, ennek örülök. De ha nem tudnánk otthonról dolgozni, akkor halasztottunk volna.

2021. márc. 12. 22:47
 19/19 anonim válasza:
0%

Jézusom, a boltba megyek csak legfeljebb. Örülök, hogy nincs semmilyen betegségem, amivel kórházba kellene mennem. Szülni ilyen állapotok mellett, a járvány kellős közepén = az öngyilkossággal. Ki tudja, milyen szövődményei alakulhatnak ki a gyereknél is, amit most még ki se tudnak mutatni. Annyi mindent mondtak a vírusra is, pl. hogy majd nyáron mérséklődik, aztán egyik sem lett igaz.

Mottó: had hulljon a férgese.

2021. júl. 25. 22:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!