Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ilyen helyzetben gyerek vállalás?

Ilyen helyzetben gyerek vállalás?

Figyelt kérdés
Ti bevállalnátok a babát így a covid miatt?
2021. márc. 11. 19:16
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
78%

Egy hónap múlva születik.

Ezt nem tartom tényleges visszatartó oknak.

2021. márc. 11. 19:23
 2/19 anonim ***** válasza:
92%

Persze. Nálunk most jobb a terhesgondozás, mint covid nélkül. Kevesebb kismama, csak indokolt vizsgálatok, nem lógnak egymás nyakán az emberek, nem foglalják a helyet az apukák. És az időpontozás miatt több idő is jut egy vizsgálatra.

A kórházban mindenkit igyekeznek egyesével elhelyezni a szobákba, és ha nincs gond, hamar haza is mehetsz.

Nálunk inkább jobb az ellátás.

2021. márc. 11. 19:31
 3/19 anonim ***** válasza:
78%

Tavasszal már terhes voltam, mikor bejött a covid.

Maga az ellátás akkor kaotikusabb volt, senki nem tudta mi hogy legyen..pl.ekg vizsgálaton nem is voltam emiatt.

Meg kórházban volt rossz a látogatási tilalom miatt.

Viszont ezek negatívumait felülírja, és rosszabb h.szegény babám csak maszkos embereket lát rajtunk kívül mióta megszületett. A nagyszülők, dédszülők se látták olyan sokszor eddig, féltenek minket, mi őket. Barátokkal se találkozunk annyit, mint jó lenne. Szóval nem tudom hosszútávon a kis személyiségére a covid alatt születő kicsiknek hogy hat ez a helyzet pl.szociális érés.

2021. márc. 11. 19:40
 4/19 anonim ***** válasza:
90%
Csatlakozom a ketteshez, tök egyszerű most a terhesgondozás. Időpont, várnom se kell, pedig sztk, soha nem volt ilyen sima. És alig vannak, egy apuka sincs, meg a cigányok 12 gyereke, csak 1-1 kismama és kész. Lehet, hogy minden más összeomlóban, de a terhesgondozás most elég jól megy. Plusz dolgozhatok végig itthonról.
2021. márc. 11. 19:41
 5/19 anonim ***** válasza:
56%
Igen, a kislányunk az első korlátozások előtt született pár nappal. Most rajta vagyunk a kistesón.
2021. márc. 11. 19:46
 6/19 anonim ***** válasza:
60%
Már vírus előtt is volt róla szó adtunk is neki esélyt de ha találtam volna munkát amit a kisfiam mellett is tudtam volna csinálni akkor biztos hogy 1-2 évre szüneteltettük volna. De jött a vírus. Nagyszülőkkel élünk idősek és az én nagymamámhoz is mi járunk (mi viszünk neki mindent hogy ki se kelljen mennie) így arra jutottunk hogy nem kell még egy fertőzésforrás jöjjön a pici. Így is bőven megélünk a párom 400-500at keres. Most vagyok 20 hetes. A terhesgondozás nálunk is sokkal jobb mint annó 4 éve. Imádom azt is hogy senki nem áll a seggembe amikor beszélgetünk, tartják a 2m-t. Remélem azért mire szülök jobb lesz a helyzet.
2021. márc. 11. 19:59
 7/19 anonim ***** válasza:
76%
Bevállaltuk, januárban született meg. Most is bevállalnánk, ha nem jött volna össze akkor.
2021. márc. 11. 20:10
 8/19 anonim ***** válasza:
68%
Nem.
2021. márc. 11. 20:23
 9/19 anonim ***** válasza:
39%
Januárban született a kislányom (3. baba), én szinte semmi lényegi változást nem tapasztaltam sem a terhesgondozás, sem a szülés terén az első 2 terhességemhez képest. Egyedül annyi nehezítés volt, hogy pcr tesztre kellett járnom hetente a 36. héttől a szülésig. De ugyanúgy zajlott minden, a vizsgalatok, a szülésre apa ugyanúgy jöhetett és a gyermekágyas napok a kórházban is pont ugyanúgy teltek mint azelőtt. Ha valaki gyereket akar akkor ez ne tartsa vissza szerintem.
2021. márc. 11. 21:08
 10/19 anonim ***** válasza:
Igen, nem fuggeesztetuk fel a projektet. Így is váratott magára mert tavaly előtt nyáron vágtunk bele és most januárban jött össze.
2021. márc. 12. 06:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!