Lehet olyat kapni amiben egyáltalán nincs hal és ugyanolyan finom
2021. márc. 10. 13:09
2/10 anonim válasza:
Olyan helyen vásárold, ahol kapható sült változat, illetve zöldségeset és tojásosat ehetsz még sima verzióban is.
2021. márc. 10. 13:09
3/10 anonim válasza:
Hát van olyan sushi, amiben csak nyers zöldségek vannak, hal nincs. Szerintem olyat biztos ehetsz. Egyébként meg szerintem kérdezd meg az orvosodat, van, aki engedi a tengeri herkentyűket is.
2021. márc. 10. 13:10
4/10 anonim válasza:
Akár te magad is elkészítheted könnyedén (kicsit túlmisztifikálják néha a sushi készítést), gyakorlatilag csak a rizst kell megfőzni, és hűlés után már lehet is tekerni a norit. :) A nagyobb üzletláncoknál (Tesco, Auchan, Spar) meg tudod venni a hozzávalókat, akár ilyen szett formájában: [link]
2021. márc. 10. 13:45
5/10 anonim válasza:
Én a terhességem alatt zöldségeseket meg tojásosat rendeltem, néhány helyen van olyan sushi, amibe rántott kis rákocskákat tekertek, szóval azt is betoltam. Én is kívántam, de a nyers hal miatt nem mertem, megsütve meg mégis milyen már. Akkor inkább eleve olyat vegyél, amit ehetsz terhesség alatt is, finomak azok is.
2021. márc. 10. 14:13
6/10 anonim válasza:
Nem csak terhesen, szupermarketben kapható halas sushit senkinek sem javaslom fogyasztásra, azoktól lehet parazitát kapni.
Minden nyers hal tartalmaz parazitát, a különbség hogy a profi éttermekben szigorúan figyelnek hogy elég sokáig hűvösben tartsák a húst és meghaljanak benne a peték.
A boltban kapható dobozos sushik a legkevésbé megbízhatóak ebből a szempontból.
(Ráadásul nem is éri meg, rossz a rizs állaga, össze van aszva meg kövesedve az egész...)
2021. márc. 10. 14:46
7/10 anonim válasza:
Én nem kockáztatnék. Tényleg inkább barkácsolj valami hasonlót otthon, csak épp nem nyers lesz benne a hal.
2021. márc. 10. 15:14
8/10 A kérdező kommentje:
Találtam egy éttermet ahol van olyan sushi ami sult hallal van,már megettem belőle 5dbot,nagyon jól esett :)
2021. márc. 10. 22:21
9/10 anonim válasza:
Én a Wasabibol rendeltem, nem tudom van-e a közeledben.
Vega sushit, csak zöldséggel volt a maki, nem volt benne hal. Nagyon jo volt! :)
2021. márc. 10. 23:24
10/10 anonim válasza:
Én életemben nem ettem annyi sushit, mint most a terhességem alatt. Igaz én alapból is utálom a halat, uh vegetáriánusat fogyasztok belőle.
Úgy tudom van olyan halas verziója is, amiben nem nyersen teszik bele. Pl ott a tempura rákos ami bundás garnéla azt nyilván sütik és megvan benne az áhított tenger íz
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!