Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3hetes terhesseget tud igazoln...

3hetes terhesseget tud igazolni a doki?

Figyelt kérdés
6napja kesik a menszem es csinaltam ket tesztet amelyeken halvanyan de megjelent a 2.csik is!Enyhe hanyingerem van amit mar a menszesz elott ket hettel is reggelenkent eszrevettem,igy ebbol kifolyolag gondolom hogy 3 hetes tuti vagyok.Most a teszt utan szeretnek dokihoz menni,mert szeretnenk a parommal egy bisztos valaszt kapni;Lesz-e baba vagy nem lesz!Ez lenne a kerdesem hogy harom het utan megtudja-e allapitani biztosra a terhesseget!!!!!!Elore is koszonom a valaszokat!
2010. aug. 18. 14:34
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

13.12es vagyok

2 hete voltam először, akkor csak a megvastagodott nyálkahártyát látta. akkor már 3 teszt pozitív lett.

hüvelyi ultrahanggal és tapintással is vizsgált.

majd írok holnap

2010. aug. 22. 21:21
 22/23 anonim ***** válasza:
én ma voltam dokinál.megvizsgált, nem mondott még konkrétan semmit, elküldött vérvételre, majd utlrahangra. mondom ott a dokibácsinak :D kérem jól néze meg mert van ott valaki. és talált egy petezsákot amibe van egy kis pötty olyan cép colt az én pöttyöm. már nemsoká halljuk is a kicsi szívét.na viszem fel vissza a leletet a dokibának aki reggel vizsgált, és beadtam a leletet addig kint várakoztam, behívnak, erre látom az asszisztens nő már nagyon mosolyog a doki is én már akkor nem bírtam erre olyan aranyosak voltak mindketten gratuláltak. hát én nekem olyan jól esett. jó élmény volt.
2010. aug. 23. 18:11
 23/23 A kérdező kommentje:
Hat igen!Annal kellemesebb dolog nincs az eletbe,amikor eletedbe eloszor meg halod hogy anya leszel!!!gratulalok mindenkinek akinek baba lett az eredmenyek vege!puszi
2010. aug. 24. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!