3hetes terhesseget tud igazolni a doki?
Figyelt kérdés
6napja kesik a menszem es csinaltam ket tesztet amelyeken halvanyan de megjelent a 2.csik is!Enyhe hanyingerem van amit mar a menszesz elott ket hettel is reggelenkent eszrevettem,igy ebbol kifolyolag gondolom hogy 3 hetes tuti vagyok.Most a teszt utan szeretnek dokihoz menni,mert szeretnenk a parommal egy bisztos valaszt kapni;Lesz-e baba vagy nem lesz!Ez lenne a kerdesem hogy harom het utan megtudja-e allapitani biztosra a terhesseget!!!!!!Elore is koszonom a valaszokat!2010. aug. 18. 14:34
11/23 A kérdező kommentje:
Holnap megyunk a dokihoz!!!!Majd irok mi let az eredmeny!!!!!!ugy izgulok...alig varom mar lathasam a kicsi "eloskodomet",remelem fog latni valamit a doki.Most meg avval is meg elegednnek ha csak petezsakot lat!!!!!!Jajj ugy varom!!!!!!!
2010. aug. 18. 21:25
12/23 anonim válasza:
én jövőhéten megyek dokihoz.nekem juli 21én volt meg utoljára, szombaton 14én kellett volna megjönni, hétfőn pedig halvány de már eléggé látható pozi lett a tesztem.és alig telik az idő.ird meg h mit mondtak neked.jó?
13/23 A kérdező kommentje:
ok!megirom!!!
2010. aug. 19. 00:10
14/23 A kérdező kommentje:
Na szoval,ma delbe 12 kor voltam dokinal,megvizsgalt kezzel,majd uh-val,amelyen egy picike fekete foltocska latszot.A doki azt mondta,hogy ezt meg nem tekinti terhessegnek mert meg igen pincuri es nem biztos hogy az(en pedig morogtam magamba ha nem az akkor mi?)ugyanis en a neten sokat nezelodtem hogyan is kellenne kinezen most,es hasonlok mai vizsgalaton keszitett felvetelel.Aztan csinalt egy terhessegi tesztet amelyen ismet nagyon halvany lett a masodik csik es azt mondta hogy negativ,hiaba eroskodtunk a parommal:) hogy az halvany de eleg jol latszik es az biztos pozitiv,o ugy sem tekintette pozitivnak meg azt sem amit othon keszitettem(azon is nagyon halvany a csik)!Aztan hogy meggyozodjunk elkuldott vervetelre,amelyet csak este 5-ora fele tudtunk megcsinaltatni es 6:30kor megkaptuk az eredmenyt,amely kimutatta hogy 3 hetes a BABAM!!!A parom az eredmenyel vissza ment a dokihoz,hogy kerjen igazolast a terhessegemrol es gunyosan azt mondta a dokinak hogy "ugy-e nekunk volt igazunk?":)A doki pedig mosolygot es gratulalt neki!!!12-tol este 7-ig eletem legidegesebb orai voltak,na de most mar megnyugodtam es orvendek a babamnak!!!
2010. aug. 19. 20:17
15/23 anonim válasza:
hát szívből gratulálok a Babához. ha én is elmegyek hétfőn majd megírom h mi volt.Még egyszer, Gratula
16/23 A kérdező kommentje:
Koszonom!!!remelem neked is gratulalhatunk majd!Addig is szoritok neked!!!puszi
2010. aug. 20. 20:18
17/23 anonim válasza:
sziasztok!
én ma vagyok 5 hetes.már voltam egyszer orvosnál, holnap megyek másodszor. majd megírom, látott-e már valamit:)
18/23 A kérdező kommentje:
Nagyon kivancsi vagyok,ti milyen elmenyekkel fogtok beszamolni,de nekem az a nap amit elmeseltem orokre meg marad az biztos!
2010. aug. 22. 13:36
19/23 anonim válasza:
13,12 te elsőnek mikor voltál orvosnál? mit látot?mit mondod?hogyan vizsgált?elmesélnéd?köszi
20/23 anonim válasza:
gratulálok!
Mikor volt a mensid utolsó napja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!