Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3hetes terhesseget tud igazoln...

3hetes terhesseget tud igazolni a doki?

Figyelt kérdés
6napja kesik a menszem es csinaltam ket tesztet amelyeken halvanyan de megjelent a 2.csik is!Enyhe hanyingerem van amit mar a menszesz elott ket hettel is reggelenkent eszrevettem,igy ebbol kifolyolag gondolom hogy 3 hetes tuti vagyok.Most a teszt utan szeretnek dokihoz menni,mert szeretnenk a parommal egy bisztos valaszt kapni;Lesz-e baba vagy nem lesz!Ez lenne a kerdesem hogy harom het utan megtudja-e allapitani biztosra a terhesseget!!!!!!Elore is koszonom a valaszokat!
2010. aug. 18. 14:34
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

off: a terhességet az utolsó menses első napjától számítják, tehát már 5 hetes terhes lehetsz.

ilyenkor sokszor még nem lát sokmindent a doki, és általában visszarendel 2 héttel későbbre.

6-7 hetesen érdemes menni, mert akkor már van szívhang is.

2010. aug. 18. 14:37
 2/23 anonim ***** válasza:

na!

ha hatnapja késik akkor több mint egy hete lett volna mensid az öt hét a legutólsó mensi óta.

a terhességet a legutolsó menstruáció első napjától számolják tehát nem 3 hanem 5 hetes terhes vagy.

igen észrevehető kitapintja a méhet bár az uh-n még nem sok minden látszik.

terhességi teszt egyelőre elég ha + ráérsz két hét múlva dokihoz menni.

2010. aug. 18. 14:39
 3/23 anonim ***** válasza:

Az utolsó mentruáció utáni 5-6. héten általában már teljesen biztos választ adnak, látszik a megnövekedett petezsák is. Két héttel később már szívhang is van.

Amúgy Te most nem 3 hetes, hanem legalább 5 hetes babás vagy, hiszen az utolsó mensi első napjától kell számolni!

Sok boldogságot!

4/23 anonim ***** válasza:

Nem 3 hetes vagy hanem 5, mindig az utolso menzesztöl szamoljak, mert a peteeres a ciklus közepen van altalaban, de ezt pontosan nem tudjak igy az uccso mesi a biztos.

Ilyenkor ha mar egy hete kesik elmeletileg az uh-n mar lathato egy kis petezsak, de az is elöfordulhat, hogy meg nem tudja az orvos eldönteni, hogy mehen belül vagy kivül van-e a dolog. Szoval ez függ az orvostol a teherbeesesed pontos datumatol es a uh-tol is. Szoval eselyed van ra, de ha biztosat akarsz varj meg egy hetet, akkor mar szivdobogast is lathatsz :D

5/23 anonim ***** válasza:
Fogantatástól kérdezed, ugye? Mert akkor persze, látni fogja a doki petezsákot (de embriót még nem biztos)! Ha félidőben volt peteérésed, akkor pedig egy hét múlva már szívműködés is lesz :-)
2010. aug. 18. 15:10
 6/23 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a valaszokat!igen,a fogantatastol 3 hetre celoztam!puszi nektek
2010. aug. 18. 16:34
 7/23 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ma egy hete voltam dokinál,mert 1 hete késett,akkor voltam 5 hetes 1 napos,és már látta a petezsákot:)Ma újra megnézett ma ugye már 6 hét 1 napos vagyok,és már a szívműködést is látta:)Hajrá,majd írd meg,hogy mi lett!

2010. aug. 18. 16:39
 8/23 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszolótól megkérdezhetem, hogy mekkora volt a petezsákod, illetve egy héttel később a CRL? Kíváncsi vagyok, összehasonlítanám az én babámmal, mert ugyanezeken a napon voltam.
2010. aug. 18. 17:52
 9/23 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti vok.5+1 5mm-es petezsák,majd 6+1 15x9 mm-es petezsák,CRL még nem mértek,szerintem még nagyon kicsi,én csak egy pöttyöt láttam a petezsákban.Neked milyenek a méreteid utolsó?:)
2010. aug. 18. 18:22
 10/23 anonim ***** válasza:

Köszi a választ :-)

Nekem 5+1-nél 9mm petezsák, 6+1-nél pedig CRL 5,4mm, szívlüktetés. Nekem tuti félidőben volt peteérésem, valószínű akkor neked lehet, hogy egy-két nappal később :-)

2010. aug. 18. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!