Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Örüljek vagy kétségbe essek?

Örüljek vagy kétségbe essek?

Figyelt kérdés

28 éves vagyok, 5 éve próbálkozunk kisbabával a férjemmel. és sikerült természetes uton megfogannom :) ez szép és jó, csak hogy 3as ikreink lesznek:S kicsit ijesztő:)

2 kislány és 1 kisfiu:)azt sem tudom hogy hol áll a fejem, eddig úgy volt hogy 2 kisfiu lesz, de így..:D már a nevek meg vannak, de az sem biztos hogy tetszenek : Varga Rebeka Leila ,Varga Amanda Dóra és Varga Levente Márk, szerintetek??

2010. aug. 17. 01:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nagyon szép neveket választottál és ne ess kétségbe hanem légy nagyon büszke magadra és főképp rájuk olyan dolog történt veled amit nem sokan tudhatnak a magukénak 3 baba lakik egyszerre a hasadban,ez gyönyörű nagyon-nagyon gratulálok és jó egészséget és főleg rengeteg türelmet kívánok.Majd ha megszületnek írj:)
2010. aug. 19. 10:39
 12/17 anonim ***** válasza:
Na meg vannak már a babucik?
2010. aug. 25. 09:39
 13/17 anonim ***** válasza:

én is kiváncsi vagyok, mi van veletek!

jó egészséget mindenesetre!

2010. aug. 26. 12:53
 14/17 A kérdező kommentje:
Gyermekeimet 08.23.án 16 óra vajúdással, belevaló és merész orvosokkal természetes úton világra hoztam.:) a babák is és én is jól vagyunk, bár a szülési "fáradalmakat" sikerült kipihennem, és msot keveredtem sz.gép közelbe, hogy a picik alszanak:) köszönöm a bíztató szavak és a jókívánságokat:)
2010. aug. 29. 23:59
 15/17 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy mindannyian jól vagytok! Büszke lehetsz magadra, hogy természetes úton hoztad őket világra. Ügyes vagy nagyon. :) Minden jót Nektek s boldog babázást kívánok Neked!
2010. aug. 30. 21:35
 16/17 anonim ***** válasza:
NAGYON,NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT ÉS EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK NEKTEK!!! A világon legcsodálatosabb dolog történt Veled és a pároddal :-))) Végülis a Babáid a fenti neveket kapták?
2010. aug. 31. 07:48
 17/17 anonim ***** válasza:

Gratulálok!

Nagyon ügyes voltál!

Sok Boldogságot és egészséget és nagyon nagyon sok erőt kívánok nektek!!!!!!!!!!!!!!!

2010. aug. 31. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!