Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Örüljek vagy kétségbe essek?

Örüljek vagy kétségbe essek?

Figyelt kérdés

28 éves vagyok, 5 éve próbálkozunk kisbabával a férjemmel. és sikerült természetes uton megfogannom :) ez szép és jó, csak hogy 3as ikreink lesznek:S kicsit ijesztő:)

2 kislány és 1 kisfiu:)azt sem tudom hogy hol áll a fejem, eddig úgy volt hogy 2 kisfiu lesz, de így..:D már a nevek meg vannak, de az sem biztos hogy tetszenek : Varga Rebeka Leila ,Varga Amanda Dóra és Varga Levente Márk, szerintetek??

2010. aug. 17. 01:53
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
ja és elvileg 1 hetem van a szülésig, így azt sem értem hogy eddig hogy nem derült ki :S és 55 kg ról 90 kg lettem :)
2010. aug. 17. 01:54
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Sok boldogságot a babákhoz a családnak :)

Szerintem ne ess kétségbe :) Kicsit nehezen fogod viselni elején biztosan, de ha a párod segít akkor nem lesz gond :) mikor meg már nagyobbak lesznek el nem fogsz tudni szabadulni egyiktől sem :)

2010. aug. 17. 01:58
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

En dolgoztam egy francia nonek akinek harmas ikrei szulettek total spontan, beavatkozas nelkul.

Szukseged lesz segitsegre!!!!!!! Remelem a csalad tud segiteni. Azonkivul pedig valamelyik pelenka gyartot kellene megkornyekezni, hatha vallalnak a szponzoralast...

Engem epp ma gyanusitottak meg a cukorteszten ikrekkel, mert 29 hetesen akkora a pocakom, mint egy mindenoras kismamanak...Hat eddig mi csak egyet lattunk de azt mondta a csaj elofordult mar az ilyesmi meg igy is...

basszus!!!!

Neked azert gratulalok. Oszinten!

2010. aug. 17. 02:47
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Szívből gratulálok Nektek!!! Ez egyszerűen meseszép :-))) Semmiképp ne ess kétségbe, persze, nehéznek nehéz lesz, de ez természetes, ha baba születik. Igazuk van a többieknek, segítségre szükséged lesz, de, amikor 6 hetes UH-n voltunk a kisfiammal, hoztak 3-as iker babákat, komolyan, könny szökött a szemembe, annyira meghatók voltak. Az apuka szinte jobban pörgött körülöttük, mint az anyuka:-))) A neveik nagyon szépek, mivel a kedvenc lánynevem a Dóra, talán én azt tenném első helyre: Varga Dóra Amanda. Nagyon, nagyon jó egészséget és sok boldogságot!!!
2010. aug. 17. 06:23
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia Gratulálok!

Látod 5 évig várattak magukra az angyalkáid hogy aztán együtt jöjjenek hozzád!

Nem tudok mást kívánni csak sok boldogságot, erőt, kitartást, és persze könnyű szülést! :)

A nevek nagyon szépek!

Szerintem az első hónapokra költöztessétek magatokhoz valamelyik nagyit! Gondolom a férjed dolgozik!Kell a segítség! Még egy gyereknél is jól jött nekem amikor anyukám átvette és mondta menj aludj egyet!

Sok boldogságot nektek!

Majd ha lesz időd írd meg mi van veletek ha haza jöttetek!

:)

2010. aug. 17. 07:11
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nehéz lesz az eleje, és tényleg kell a segítség. De egyből letudod a hármat. :-) kicsit irigyellek. De hogyhogy most derült ki, hogy hárman vannak?
2010. aug. 17. 08:46
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

szép neveket választottál!:-))

Igen ess pánikba,de csak 5 percre,utána nyugodj le és örülj a babáknak!

Nemlesz könnyű menet,de sikerülni fog,és szülés után szedj valamilyen multivitamint,h bird a strapát.

De gondolj bele,mennyi boldogság,öröm fog várni rád!

Most akkor 39 hetes vagy???nem semmi!!! hogy bírod???

2010. aug. 17. 08:48
 8/17 anonim ***** válasza:

először is gratulálok, sok boldogságot kívánok nektek!

hány hetes vagy? császárra készülnek a dokik? bocsi, hogy kiváncsiskodom, és nem a kérdésre válaszoltam!

nagyon szurkolok, hogy minden rendben legyen!

2010. aug. 17. 13:49
 9/17 A kérdező kommentje:
igen 39 hetes vagyok, és már 1 ujjnyira ki nyíltam :) köszi mindenkinek, az édesanyám már nálunk lakik 3 napja :)
2010. aug. 17. 15:24
 10/17 anonim ***** válasza:

3-as ikrekkel,orvosi csoda vagy h 39 hétig is huztad már!!!

Majd irj ám,ha meglettek és hogyan volt a szülés!

Nagyon drukkolok neked!!!!!

2010. aug. 17. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!