Örüljek vagy kétségbe essek?
28 éves vagyok, 5 éve próbálkozunk kisbabával a férjemmel. és sikerült természetes uton megfogannom :) ez szép és jó, csak hogy 3as ikreink lesznek:S kicsit ijesztő:)
2 kislány és 1 kisfiu:)azt sem tudom hogy hol áll a fejem, eddig úgy volt hogy 2 kisfiu lesz, de így..:D már a nevek meg vannak, de az sem biztos hogy tetszenek : Varga Rebeka Leila ,Varga Amanda Dóra és Varga Levente Márk, szerintetek??
Sok boldogságot a babákhoz a családnak :)
Szerintem ne ess kétségbe :) Kicsit nehezen fogod viselni elején biztosan, de ha a párod segít akkor nem lesz gond :) mikor meg már nagyobbak lesznek el nem fogsz tudni szabadulni egyiktől sem :)
En dolgoztam egy francia nonek akinek harmas ikrei szulettek total spontan, beavatkozas nelkul.
Szukseged lesz segitsegre!!!!!!! Remelem a csalad tud segiteni. Azonkivul pedig valamelyik pelenka gyartot kellene megkornyekezni, hatha vallalnak a szponzoralast...
Engem epp ma gyanusitottak meg a cukorteszten ikrekkel, mert 29 hetesen akkora a pocakom, mint egy mindenoras kismamanak...Hat eddig mi csak egyet lattunk de azt mondta a csaj elofordult mar az ilyesmi meg igy is...
basszus!!!!
Neked azert gratulalok. Oszinten!
Szia Gratulálok!
Látod 5 évig várattak magukra az angyalkáid hogy aztán együtt jöjjenek hozzád!
Nem tudok mást kívánni csak sok boldogságot, erőt, kitartást, és persze könnyű szülést! :)
A nevek nagyon szépek!
Szerintem az első hónapokra költöztessétek magatokhoz valamelyik nagyit! Gondolom a férjed dolgozik!Kell a segítség! Még egy gyereknél is jól jött nekem amikor anyukám átvette és mondta menj aludj egyet!
Sok boldogságot nektek!
Majd ha lesz időd írd meg mi van veletek ha haza jöttetek!
:)
szép neveket választottál!:-))
Igen ess pánikba,de csak 5 percre,utána nyugodj le és örülj a babáknak!
Nemlesz könnyű menet,de sikerülni fog,és szülés után szedj valamilyen multivitamint,h bird a strapát.
De gondolj bele,mennyi boldogság,öröm fog várni rád!
Most akkor 39 hetes vagy???nem semmi!!! hogy bírod???
először is gratulálok, sok boldogságot kívánok nektek!
hány hetes vagy? császárra készülnek a dokik? bocsi, hogy kiváncsiskodom, és nem a kérdésre válaszoltam!
nagyon szurkolok, hogy minden rendben legyen!
3-as ikrekkel,orvosi csoda vagy h 39 hétig is huztad már!!!
Majd irj ám,ha meglettek és hogyan volt a szülés!
Nagyon drukkolok neked!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!