Mit csináljak? Elmondjam neki? Vagy vetessem el?
19 vagyok és az egyik kollégámmal összeszűrtük a levet,viszont történt egy pici baleset.
Egyikőnknek sincs senkije.
Nem tudom,hogy mit csináljak egy gyerekkel,sőt azt sem tudom,hogy elmondjam e neki.
Biztosan megakarná tartani,hiszen eléggé vallásos,és mindig azt mondja,hogy a gyermek egy áldás.
Amúgy a srác 23 éves..
Akkor menjel abortuszra 😀 ilyen felfogassal inkabb soha ne legyen gyereked 🤚🏼
Es ajanlom a NORMALIS VEDEKEZEST. 2021-ben mar minden fele vedekezesi modszer letezik nem csak ovszer meg fogamzasgatlo.
Ja,hogy most azt akarod mondani,hogy hülye vagyok a munkámhoz,mert nem védekeztem rendesen?
Ez igazán érdekes.
De biztosan tudod.
Hát nem tudom,ha a szakmámhoz nem értenék nem kaptam volna meg az engedélyemet.
:)
Egy arrogáns kislány vagy.
Ezt biztosan tudom. 😉
És a véleményem, attól, hogy törölted, még ígyis ugyanaz. Menj abortuszra, mert nem érdemelsz gyereket.
Nem értem milyen engedélyről beszélsz, de szerintem senkit nem is érdekel.
Választ vártál a kérdésre. Azt gondoltad, hogy itt mindenki gratulál majd neked? Ügyes vagy, gratulálunk, mostmár tudjuk, hogy termékeny vagy! Hát szaladj és vetesd is el! A kis balesetet....
Ha már abortuszon vagy!
Kérlek kötésd el magad!
Köszi
Ha eleve így érzel, akkor miért kellett feltenni a kérdést?
Tudtad már a választ!
Véleménye mindenkinek lehet, nem kell mindenkit kiosztani.
Nagyon okosnak hiszed magad, csak épp egy ilyen dolgot nem tudtál rendesen megcsinálni, mint a védekezés.
Megtörtént, nem akarod megtartani, kész.
Kár volt itt feltenni a kérdést!
Meg hülyét csinálni magadból.
Lehet a munkahoz van eszed de azon kivul semmihez 😀
Dolgozzal.
Es kottesd el magad, jol irtak. Vedekezesre sem vagy kepes csak mindenre talalsz egy hulye kifogast. Ilyen kerdeseket meg nem kell kiirogatni ha a valaszt is tudod ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!