Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak? Elmondjam...

Mit csináljak? Elmondjam neki? Vagy vetessem el?

Figyelt kérdés

19 vagyok és az egyik kollégámmal összeszűrtük a levet,viszont történt egy pici baleset.

Egyikőnknek sincs senkije.

Nem tudom,hogy mit csináljak egy gyerekkel,sőt azt sem tudom,hogy elmondjam e neki.

Biztosan megakarná tartani,hiszen eléggé vallásos,és mindig azt mondja,hogy a gyermek egy áldás.

Amúgy a srác 23 éves..

2021. febr. 10. 18:19
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
50%
Kitalálhatja a Kérdező hogy cisztája van és azért nincs szex mert az köztudottan eléggé fájdalmas és a háta közepére kívánja a nő olyankor a szexet
2021. febr. 10. 19:22
 12/39 anonim ***** válasza:
100%
És gondolom esemény utáni tablettáról meg sosem hallottál. Lehet dugás előtt néha tájékozódni is kellene....
2021. febr. 10. 19:22
 13/39 A kérdező kommentje:
Hallottam róla,de azt is a doki írja fel..
2021. febr. 10. 19:28
 14/39 anonim ***** válasza:
100%
És? Covid van, telefonon is felírják. De ha be is kell menni, akkor mi van?
2021. febr. 10. 19:36
 15/39 A kérdező kommentje:

Már mindegy,megtörtént ez van. Majd legközelebb figyelek,de most jelenlsgi helyzet jobban zavar,mint a legközelebb.

Kioktatást nem kérek,kapni fogok eleget.

2021. febr. 10. 19:41
 16/39 anonim ***** válasza:
100%

Vagy azt mondod hogy cisztád van és fáj de nagyon és úgy hetekig le tudod terelni és nem tudja meg hogy abortuszon voltál

Vagy elmondod neki és együtt összerakjátok az abortuszra valót

Vagy elmondod neki és utána abortusz ha így szeretnéd de akkor valószínű vége a kapcsolatnak

Vagy megtartod és kész

2021. febr. 10. 19:45
 17/39 anonim ***** válasza:
74%

Istenem 🤦‍♀️🤦‍♀️ esemény utáni tablettát felirják telefonon keresztül is.. Persze könnyebb elvenni egy életet, meg kifizetni 40ezret mint felhivni a dokit.. Amúgy tök logikus 🤦‍♀️ Na meg amúgy is.. Az a baba nem tehet róla hogy ennyire felelőtlen két ember.. De egyébként meg a korodhoz/értelmi szintedhez igazodva ne tartsd meg.. Jobb lesz neki is..

Üdv. 13hetes kismama

2021. febr. 10. 20:12
 18/39 anonim ***** válasza:
77%
Mindenképpen elmondanám. A végső döntés a tied, de szerintem joga van tudni.
2021. febr. 10. 20:14
 19/39 A kérdező kommentje:

17-es ne is haragudj,de miért oktatsz ki?

Az a baba majd egy jobb családhoz is kerülhet..

Igen,hibáztam és ezt már leírtam. Késő ez miatt bánkódnom,most ezt kell megoldanom,nem azon rágódni,hogy mi lett volna,ha..

De persze jobban tudhatod,hogy milyen felelőtlen vagyok..

:)

2021. febr. 10. 20:36
 20/39 anonim ***** válasza:
27%

elmondod és együtt döntötök !

tiszteletben tartva a pasi kérését is !

vagyis jussatok konszenzusra

2021. febr. 10. 20:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!