Mit csináljak? Elmondjam neki? Vagy vetessem el?
19 vagyok és az egyik kollégámmal összeszűrtük a levet,viszont történt egy pici baleset.
Egyikőnknek sincs senkije.
Nem tudom,hogy mit csináljak egy gyerekkel,sőt azt sem tudom,hogy elmondjam e neki.
Biztosan megakarná tartani,hiszen eléggé vallásos,és mindig azt mondja,hogy a gyermek egy áldás.
Amúgy a srác 23 éves..
Már mindegy,megtörtént ez van. Majd legközelebb figyelek,de most jelenlsgi helyzet jobban zavar,mint a legközelebb.
Kioktatást nem kérek,kapni fogok eleget.
Vagy azt mondod hogy cisztád van és fáj de nagyon és úgy hetekig le tudod terelni és nem tudja meg hogy abortuszon voltál
Vagy elmondod neki és együtt összerakjátok az abortuszra valót
Vagy elmondod neki és utána abortusz ha így szeretnéd de akkor valószínű vége a kapcsolatnak
Vagy megtartod és kész
Istenem 🤦♀️🤦♀️ esemény utáni tablettát felirják telefonon keresztül is.. Persze könnyebb elvenni egy életet, meg kifizetni 40ezret mint felhivni a dokit.. Amúgy tök logikus 🤦♀️ Na meg amúgy is.. Az a baba nem tehet róla hogy ennyire felelőtlen két ember.. De egyébként meg a korodhoz/értelmi szintedhez igazodva ne tartsd meg.. Jobb lesz neki is..
Üdv. 13hetes kismama
17-es ne is haragudj,de miért oktatsz ki?
Az a baba majd egy jobb családhoz is kerülhet..
Igen,hibáztam és ezt már leírtam. Késő ez miatt bánkódnom,most ezt kell megoldanom,nem azon rágódni,hogy mi lett volna,ha..
De persze jobban tudhatod,hogy milyen felelőtlen vagyok..
:)
elmondod és együtt döntötök !
tiszteletben tartva a pasi kérését is !
vagyis jussatok konszenzusra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!