Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak? Elmondjam...

Mit csináljak? Elmondjam neki? Vagy vetessem el?

Figyelt kérdés

19 vagyok és az egyik kollégámmal összeszűrtük a levet,viszont történt egy pici baleset.

Egyikőnknek sincs senkije.

Nem tudom,hogy mit csináljak egy gyerekkel,sőt azt sem tudom,hogy elmondjam e neki.

Biztosan megakarná tartani,hiszen eléggé vallásos,és mindig azt mondja,hogy a gyermek egy áldás.

Amúgy a srác 23 éves..

2021. febr. 10. 18:19
1 2 3 4
 21/39 pepi028 válasza:
100%

#17 igaza van 🤷‍♀️

De mit vártál, te is ide írsz és várod, hogy valaki más megoldja a te problémádat.

Mindenki a saját élete kovácsa!

De, én úgy gondolom okos döntést fogsz hozni,és minden rendben lesz!

(még jó, hogy nem Lengyelországban élsz)

2021. febr. 10. 20:54
 22/39 anonim ***** válasza:
87%
17es vagyok. Ne is haragudj ha ezzel azt szeretnéd mondani hogy énis felelőtlen voltam, akkor csak mondom hogy már 4éve próbálkozunk vele és 4vetélés után most sikerült. Ezért sajnálom az ilyen babákat. Akik hopp felelőtlen voltam besikerült, de elvetetem mert nem tudom felnevelni, vagy bármi, és igen inkább vetesse el minthogy a baba szívja meg. De ez a baj a mai világgal. Hogy a 90%a felelőtlen nagyon.
2021. febr. 10. 21:18
 23/39 anonim ***** válasza:
83%

17-essel teljes mértékben egyetértek!!

Irány kislány az abortusz!

2021. febr. 10. 23:29
 24/39 anonim ***** válasza:
100%
Akármilyen keményen hangzik de #17-esnek igaza van.Másnak évek alatt sem jön össze míg másnak becsúszik és elveteti mert nem alkalmas a feladatra.Az élet igazságtalansága úgy hívják ezt🤷‍♀️🤷‍♀️
2021. febr. 11. 08:25
 25/39 A kérdező kommentje:

Nem az,hogy nem tudnám felnevelni,mert feltudom. Az anyagi helyzet megengedi. Viszont én ezzel nem akarok bajlódni. Ha az apja vállalja,akkor oké..

Meg arról én nem tehetek,hogy más nehezebben esik teherbe..

2021. febr. 11. 13:25
 26/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem tehetsz persze hogy nem.Senki se mondta ezt.Csak ez az idegesítő hogy ilyen sz@r az élet.Ha ilyet mondassz hogy nem akarsz bajlódni akkor szerintem azonnal kezd el intézni az abortuszt és meg se szüld
2021. febr. 11. 13:30
 27/39 anonim ***** válasza:
100%

"Én ezzel nem akarok bajlódni."

Az nem szar..Húzzál el a dokihoz és vetesd el. Gyerek vagy még, ez kiérződik az írásodon. Remélem, hogy ha ilyen baleset történik a jövőben, akkor lesz annyi eszed, hogy íratsz ki 72 órás tablettát (okulva a mostani történetből).

2021. febr. 12. 21:53
 28/39 anonim ***** válasza:
55%

20 evesen estem teherbe (22 vagyok most) A gyerek a legnagyobb csoda az eletben! Ugy tud szeretni, mint soha senki az eletben!

Hogy tudsz egy kis artatlan gyerekrol/magzatrol igy beszelni, hogy “en ezzel nem akarok bajlodni”.

Vagy vetesd el meg most (az anyagi helyzet elvileg megengedi)

Vagy fel kell nonod a feladathoz, es felnevelni.

2021. febr. 13. 07:45
 29/39 anonim ***** válasza:
90%
Nem való neki még gyerek egyáltalán
2021. febr. 13. 08:06
 30/39 A kérdező kommentje:

Nyílván felfogok iratni gyógyszert.

És igen van szívem azt mondani,hogy ezzel nem óhajtok foglalkozni,mert a munkám fontosabb. Kevesen vagyunk,és azt akarom,hogy elismerjenek. Fontosabb,mint egy gyerek.

Nekem aztán annyira mindegy,hogy a gyerek mennyi szeretetet ad,hiszen nem érdekelnek.

2021. febr. 13. 09:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!