Mit csináljak? Elmondjam neki? Vagy vetessem el?
19 vagyok és az egyik kollégámmal összeszűrtük a levet,viszont történt egy pici baleset.
Egyikőnknek sincs senkije.
Nem tudom,hogy mit csináljak egy gyerekkel,sőt azt sem tudom,hogy elmondjam e neki.
Biztosan megakarná tartani,hiszen eléggé vallásos,és mindig azt mondja,hogy a gyermek egy áldás.
Amúgy a srác 23 éves..
#17 igaza van 🤷♀️
De mit vártál, te is ide írsz és várod, hogy valaki más megoldja a te problémádat.
Mindenki a saját élete kovácsa!
De, én úgy gondolom okos döntést fogsz hozni,és minden rendben lesz!
(még jó, hogy nem Lengyelországban élsz)
17-essel teljes mértékben egyetértek!!
Irány kislány az abortusz!
Nem az,hogy nem tudnám felnevelni,mert feltudom. Az anyagi helyzet megengedi. Viszont én ezzel nem akarok bajlódni. Ha az apja vállalja,akkor oké..
Meg arról én nem tehetek,hogy más nehezebben esik teherbe..
"Én ezzel nem akarok bajlódni."
Az nem szar..Húzzál el a dokihoz és vetesd el. Gyerek vagy még, ez kiérződik az írásodon. Remélem, hogy ha ilyen baleset történik a jövőben, akkor lesz annyi eszed, hogy íratsz ki 72 órás tablettát (okulva a mostani történetből).
20 evesen estem teherbe (22 vagyok most) A gyerek a legnagyobb csoda az eletben! Ugy tud szeretni, mint soha senki az eletben!
Hogy tudsz egy kis artatlan gyerekrol/magzatrol igy beszelni, hogy “en ezzel nem akarok bajlodni”.
Vagy vetesd el meg most (az anyagi helyzet elvileg megengedi)
Vagy fel kell nonod a feladathoz, es felnevelni.
Nyílván felfogok iratni gyógyszert.
És igen van szívem azt mondani,hogy ezzel nem óhajtok foglalkozni,mert a munkám fontosabb. Kevesen vagyunk,és azt akarom,hogy elismerjenek. Fontosabb,mint egy gyerek.
Nekem aztán annyira mindegy,hogy a gyerek mennyi szeretetet ad,hiszen nem érdekelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!