Mit csináljak? Elmondjam neki? Vagy vetessem el?
19 vagyok és az egyik kollégámmal összeszűrtük a levet,viszont történt egy pici baleset.
Egyikőnknek sincs senkije.
Nem tudom,hogy mit csináljak egy gyerekkel,sőt azt sem tudom,hogy elmondjam e neki.
Biztosan megakarná tartani,hiszen eléggé vallásos,és mindig azt mondja,hogy a gyermek egy áldás.
Amúgy a srác 23 éves..
Eléggé vallasoskent szerintem nem szurte volna össze veled házasságon kívül.
Szerintem ez nem pici baleset, hanem 2 felelőtlen viselkedés következménye. Nagyon sajnálom, barhogyis lesz, nehéz időszak következik, neked mindenképp.
Szerintem joga van tudni, bár a döntés még a te jogod, ha élvezetes, ha megtartod, jogilag nincs beleszolasa.
Mióta és mennyire ismered? Együtt jártok vagy szexkapcsolat? Tanulsz meg vagy főállásban dolgozol? Szüleid támogatnának?
Elvenni egy kezdodo eletet, és ezzel együtt élni nem könnyű lelkileg. Nehez döntés. Jó döntés meg nincs ebben a helyzetben.
Szerintem jól gondold át, mit szeretnél, hagyj egy kis időt magadnak, most meg vagy riadva.
Te döntésed.. De egy gyermeknek biztos ember kell!
Mond el neki, ha valamit is jelent neked! De te életed te tested te döntésed!
De fene egye már meg.. Biztonságos szex emberek!
Betegségek és egyéb "baleseteket" kéne elkerulni!
Az a gáz mikor 17 évesen valaki a teherbeesést kis balesetnek mondja/írja.Tudod mi a kis baleset?Az amikor reggel belerugsz az ágy lábába.
Amúgy mond el, úgyis tiéd az utolsó szó.
Lassan 4 éve ismerem. Igazából nagyon jó barátok vagyunk,de abból szex is lett.
Kb 2 éve tart ez a "kapcsolat".
Már dolgozok,de tervezem,hogy tovább tanulok.
A szüleim támogatnának,viszont akkor biztos azt mondanák,hogy a babának apa kell..
Egy nem kívánt terhességet nem neveznék kicsi balesetnek. Védekezésről nem hallottatok?
Én biztos elmondanám neki. Már csak azért is, hogy máskor legyen annyi esze, hogy kotont húz a farkára. Na meg fizetheti a 40 ezres abortusz felét, elvégre ő is ott volt ugye...
Védekeztünk,kiszakadt a gumi.
Gyógyszert meg nem fogok szedni,nem is szedhetek.
Doki szerint hány hetes vagy? Nincs sok időd tépelődni, mert nem lehet két nap alatt elintézni az abortuszt. Ha kifutsz az időből, akkor a pici balesetet 18-25 évig nevelheted, aztán viszi neked az unokát, hogy nagyi ugye tudsz rá figyelni?
A másik lehetőség, hogy elveteted, és a nagyon vallásos szexhaverod elhagy, amiért eldobtál egy életet.
Erre mondjuk elég nagy esély van. Rendes kapcsolat se szokta kiállni, ha abortuszra kerül sor. Eltitkolni se tudod, hogy 6 hétig miért nincs szex.
Nehéz kérdésben kell döntened.
Anyáddal milyen a kapcsolatod? Tudsz vele beszélni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!