Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aggódjak a hízás miatt?

Aggódjak a hízás miatt?

Figyelt kérdés

Első terhesség alatt 60rol 76kg lettem, utana mire fel éves lett a baba, 52 lettem.

Most 54el kezdtem, de már 62 vagyok, 23.heten. Szerintem 10 legalább fel fog még jönni 😣

Most valahogy jobban hizok 😫 próbálok odafigyelni, ne egyek sokat. De akkor meg korog a gyomrom. Éhezni nem akarok

2021. febr. 1. 09:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
52%
Nálam egész terhesség alatt az volt a baj, hogy a szénhidrátot kívántam, míg a fehérjét nem, pedig a jóllakottság érzését az utóbbi adja hosszabb ideig.Probalj feherjedusabb étkezést csinálni.
2021. febr. 1. 09:43
 2/14 anonim ***** válasza:
78%
Egyél többször kevesebbet. Sok zöldséget, gyümölcsöt, joghurtot, egészséges ételeket. Ne minden étkezésre egészségtelen kaját pl hamburgert, chipset, csokit, sütit
2021. febr. 1. 10:14
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is nagyon sokat híztam. 34 hetes vagyok de már felment 18kg. Ennek ellenére nem látszik nagyon, a régi ruháimat hordom és a védőnő is ezen csodálkozik.

Hogy csináltad a fogyást terhesség után? Ha akkor sikerült, akkor most is fog :)

2021. febr. 1. 10:43
 4/14 A kérdező kommentje:

2esnek: nem eszem ilyeneket. 😀 Édességet heti háromszor mondjuk. Nasinak max magokat. Csipsz meg társai kéthavonta... Amúgy is.

3asnak. Hát kevesebb kajat kívántam, 2 het alatt lement 12 kilo... De hogy hogyan. Meg ugye annyi időm se volt enni a kisbaba miatt...

Meg a szoptatás. Rengeteg tejem volt. Remélem most is így lesz, csak aggodom mert a múltkor nem híztam ilyen ütemben havi 2 kg volt, most eddig havi 3. A 12.hettol.

2021. febr. 1. 11:14
 5/14 anonim ***** válasza:
66%
Tökmindegy mit eszel. Ha sokat eszel hízol. Márpedig azt írod, éhes vagy és sokat eszel. Hát akkor ez van. Lehet később mérséklődik. En pl az első és a harmadik trimeszterben alig hiztam 1-1 kilót. A másodikban meg 7-et. Így lett 9 a vége.
2021. febr. 1. 11:22
 6/14 A kérdező kommentje:

Leirom ma mit ettem eddig

Reggeli.

Szénhidrát csökkentett kis kenyerke, abból 3 szelet. De az nagyon kicsike. Rá Joghurt krém, uborka, retek, egy szelet tarja, pici sajt. Meg utána ettem két kis pogácsát amit tegnap sütöttem. Plusz egy gyümölcs Joghurt.

Ebed.

Borsó leves, kb 5 pogacsa, 10 szem Mandula.

Delutan valószínűleg eszek egy narancsot, meg kevés almát a kislányommal.

Vacsi

Valószínűleg kb az ami a reggeli volt, vagy lehet hogy ilyen teljes kiorlesu ropogos kenyérrel eszem.

Tegnap kicsit több volt

reggeli nagyjából ugyanaz, ebed zöldbab főzelék és utána megettem egy Somlóit. Aztán pár pogácsát, meg vendegsegben voltunk, ott 2 darab tea sütit, aztan este itthon ket teljes kiorlesu ropogós kenyéret humusszal es Padlizsán kremmel. Pár falat.

Plusz reggel, délben Édesítős kávé. Napközben izesitetlen tea, víz.

Na most ez sok?

2021. febr. 1. 12:04
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem sok. Mennyit mozogsz? Dolgozol még?

Én a pogácsát (akármennyire imádom) kihagynám, szénhidrát. Persze nem vagyok dietetikus, lehet megkérdezhetnél egy szakembert, állítson össze esetleg egy étrendet, ami a megfelelő mennyiségben tartalmaz minden szükséges dolgot számodra.

2021. febr. 1. 12:23
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Le lettem pontozva pedig ma ezek szerint kb 5-10% feherjed lesz meg.A szénhidrát meg frankon köti a vizet.Szoval akár vizesedhedsz már most is.

Amúgy nem sok,de ha nem telit akkor érdemes átgondolni az étkezést.

2021. febr. 1. 12:26
 9/14 A kérdező kommentje:

Igen, akkor még azt tudom hogy tészta sincs. De most sima kenyeret kb egyszer ettem januárban.

Itthon vagyok a 2,5 evessel.

Délelőtt, délután 1-1 órát kint vagyunk, sétálunk ha tűrhető az idő. Néha kimarad egy egy nap, ha nagyon hideg van.

Amúgy nézem lépés számlálóval, jobb napokon 8-9ezer lépés megvan, ez a többség, a többin mondjuk 4000.

Elég sokat mozgok

2021. febr. 1. 12:30
 10/14 A kérdező kommentje:
8asnak: ez így telit, amennyit leirtam. Ha ennél kevesebbet eszem, akkor ejjel korog a hasam, arra ebredek. Reggel meg nagyon éhes vagyok.
2021. febr. 1. 12:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!