Aggódjak a hízás miatt?
Figyelt kérdés
Első terhesség alatt 60rol 76kg lettem, utana mire fel éves lett a baba, 52 lettem.
Most 54el kezdtem, de már 62 vagyok, 23.heten. Szerintem 10 legalább fel fog még jönni 😣
Most valahogy jobban hizok 😫 próbálok odafigyelni, ne egyek sokat. De akkor meg korog a gyomrom. Éhezni nem akarok
2021. febr. 1. 09:09
11/14 anonim válasza:
Egyébként a pogácsa allatira hízlal. Nem laksz jól tőle és tele van kaloriaval. Nem ch csökkentett kenyeret kene enni hanem normális teljes kiorlesut vagy legalább valami magosat. Azt megpakolni jofele sonkával meg sajttal a sok pogácsa helyett.
12/14 anonim válasza:
Egyet értek az utolsóval. Keress alternatívát a szénhidrátok cukrok helyett (persze nem kell teljesen kizárni!). Éhezni sem szabad:) Tudom nehéz megállni, meg tényleg igazságtalannak érzi az ember a helyzetet, de szülés után könnyebb lesz a helyzet, meg te is.
13/14 anonim válasza:
Mennyiségre tényleg nem sok, de én a pogácsát, somlóit, meg ilyeneket kiiktatnám, vagy leglaábbis nagyon nagyon nagyon leredukálnám a helyedben. Ezeknek igen magas a szénhidrát tartalma.
14/14 anonim válasza:
13 és a kaloria is. No meg az egy kos somlói meg 5db kis pogácsa nem mértékegység.
Egy kis somlói simán 600 kaloria ami mennyiségtől függően több vagy kevesebb is lehet. Terhesen sincs szüksége egy átlag nőnek 1900 kcal-nal többre. Egy kis pogácsa 100kcal legalább általában. Na akkor ebből a kettőből már meg is van az 1000 kaloria. És meg semmi hasznosat vagy laktatót nem evett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!