Megéreztétek a terhességet?
Mindennap szeretkeztünk a peteérésem körüli napokban( biztos,ami biztos alapon) nem szeretnénk görcsösen a babát, de ha érkezik,nagyon boldogok leszünk
Elvileg most lenne a beágyazódás,erős hasszúrkát érzek bal oldalon és hőemelkedésem is van 2 napja ( tudom ez önmagában még nem bizonyíték) de valamiért odanyúltam, hogy kicsit megmelengessem a hasam,hátha enyhül a szúrkálás és olyan érdekes érzés fogott el,hogy nevetésben és sírásban törtem ki egyszerre ,amit nem tudtam megmagyarázni
Egy percre elgondolkoztam,mégis most a nőgyógyászom vagy a pszichológusom kell majd felkeressem?(komoly válaszadók kedvéért:viccelek) De biztosra állítom,nem őrültem meg 😃
Én megéreztem, hogy valami más, de nem mondtam senkinek. Egyszer az éjszaka közepén arra keltem fel, hogy a párom simogatja a pocimat. (Tehát valószínűleg ő is megérezte). Aztán nem bírtam várni Facelle 10-es érzékenységű teszttel a 11. dpo-n a reggeli vizeletbol halvány pozi, rá két napra pedig egy erősebb.
A lanyomat es a mostani terhessegemet is ereztem :)
A lanyomat nemvart elott egy nappal delutan, furcsan szurkalt a hasam. Ohh tudtam itt baba van. Csinaltam egybol tesztet es pozitiv lett, azota 15 honapos.
Most 4+6 hetes terhes vagyok. Ot mar a beagyazodaskor tudtam. Szurkalt a hasam ovu utan 7 nappal. Mondtam is a ferjemnek, hogy szerintem megint sikerult az elso honapban 😁. O is megerezte. Nembart elott 1 nappal eros pozitiv volt a teszt :)
Köszi mindenkinek
Sajnos nem bírtam várni a teszteléssel,annak ellenére,hogy még lenne pár nap a menstruációmig
Reggel furcsán éreztem magam, szédültem, hányingerem volt mikor elindultam a munkába,azt hittem összeesek
Ugyan nem első vizeletből történt a teszt (predictort használtam)
De pozitív lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!