Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megéreztétek a terhességet?

Megéreztétek a terhességet?

Figyelt kérdés

Mindennap szeretkeztünk a peteérésem körüli napokban( biztos,ami biztos alapon) nem szeretnénk görcsösen a babát, de ha érkezik,nagyon boldogok leszünk

Elvileg most lenne a beágyazódás,erős hasszúrkát érzek bal oldalon és hőemelkedésem is van 2 napja ( tudom ez önmagában még nem bizonyíték) de valamiért odanyúltam, hogy kicsit megmelengessem a hasam,hátha enyhül a szúrkálás és olyan érdekes érzés fogott el,hogy nevetésben és sírásban törtem ki egyszerre ,amit nem tudtam megmagyarázni

Egy percre elgondolkoztam,mégis most a nőgyógyászom vagy a pszichológusom kell majd felkeressem?(komoly válaszadók kedvéért:viccelek) De biztosra állítom,nem őrültem meg 😃

2021. jan. 29. 18:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nekem ilyen különleges megérzéseim a büdös életben nem voltak, hogy érzem ,ahogy ovulálok, érzem, ahogy beágyazódik. Minden pontosan olyan volt, mint előtte. A ciklusaim 27-35 naposak, átlagosan talán 30. A 29. napon észrevettem, hogy szokatlanul ingerlékeny vagyok, holott nekem pms-em sem volt sosem, hanem egyszer csak ott volt a vér, azt csókolom. Emiatt az ingerlékenység miatt gondoltam, hogy ugyan nem járt le a 35 nap (megfogadtam, hogy előtte nem tesztelek ilyen ciklussal), de veszek egy tesztet. Délutáni pisiből azonnal olyan pozitív lett, hogy csak úgy virított. De különben az is lehet, hogy semmi összefüggés nincsen, elég irritáló nap volt az akkor amúgy is.
2021. jan. 29. 21:50
 12/18 anonim ***** válasza:
Nekem nem vart menzi elott 7 nappal eros pozitiv volt mar a 25ml erzekenysegu teszt is. Nem volt korabbi ovu, a meretei alapjan teljesen pontos. A doki azt mondta sok hcgt termelteM :)
2021. jan. 30. 19:18
 13/18 anonim ***** válasza:

Én megéreztem, hogy valami más, de nem mondtam senkinek. Egyszer az éjszaka közepén arra keltem fel, hogy a párom simogatja a pocimat. (Tehát valószínűleg ő is megérezte). Aztán nem bírtam várni Facelle 10-es érzékenységű teszttel a 11. dpo-n a reggeli vizeletbol halvány pozi, rá két napra pedig egy erősebb.

[link]

2021. febr. 1. 20:26
 14/18 anonim ***** válasza:

A lanyomat es a mostani terhessegemet is ereztem :)

A lanyomat nemvart elott egy nappal delutan, furcsan szurkalt a hasam. Ohh tudtam itt baba van. Csinaltam egybol tesztet es pozitiv lett, azota 15 honapos.

Most 4+6 hetes terhes vagyok. Ot mar a beagyazodaskor tudtam. Szurkalt a hasam ovu utan 7 nappal. Mondtam is a ferjemnek, hogy szerintem megint sikerult az elso honapban 😁. O is megerezte. Nembart elott 1 nappal eros pozitiv volt a teszt :)

2021. febr. 2. 07:30
 15/18 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok. Hozzateszem en az ovut is erzem. Van hogy felallni is alig birok ugy faj olyankor 1 napig.
2021. febr. 2. 07:31
 16/18 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek

Sajnos nem bírtam várni a teszteléssel,annak ellenére,hogy még lenne pár nap a menstruációmig

Reggel furcsán éreztem magam, szédültem, hányingerem volt mikor elindultam a munkába,azt hittem összeesek

Ugyan nem első vizeletből történt a teszt (predictort használtam)

De pozitív lett

2021. febr. 4. 10:02
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Gratulalok, kellemes babavarast! :) 15-os voltam
2021. febr. 4. 10:35
 18/18 A kérdező kommentje:
Kedves vagy, köszönöm :) Neked is, minden jót
2021. febr. 4. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!