Másodikán volt ovum. Ma egy éles fájdalmat éreztem . Beágyazódás lehet? Az első terhességemnél is megéreztem, nem volt pecsételés hozzá. Szerintetek?
Szia, itt azt írják általában, hogy 6 nap alatt nem ágyazódik be, de szívből kívánom, hogy sikerüljön mindenkinek, aki szeretne babát! Mikorr nem várod: 13.16?
Majd írd meg, mi let az eredmény. Ha az elsőnél is érezteél ilyen első nyilallást, és már meg is van a baba pecsételő vérzés nélkül, akor nagyon remélem :)
Már meddőségi kezelésre járunk június óta. Túl vagyok már ezer orvosi vizsálaton, műtéten, 3 inszemináción, és időpontunk van lombikra áprilisra. És 3 napja teszteltem pozitívat... :) És nagyon-nagyon-nagyon aggódom minden miatt....
Kívánom, hogy az az éles fájdalom, amit éreztél, az baba legyen.
Nekem most a pé utáni 11. napon volt egy pár csepp barnázásom, mindjárt megjön érzésem, azt hittem meg is jön, sírtam is. Aztán szerdán gondoltam tesztelek, mert nagyon szarul éreztem magam, meg a méhem környékén én is éles fájdalmat éreztem. És nagyon-nagyon-nagyon halványan, de ott volt a csík. Azóta már nagyon szépen erősödik.
Szorítok neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!