Missed ab után a műtét napját kell venni a mensesz első napjának, vagy ha már előtte elkezdtem vérezgetni, akkor a pécsételés kezdetét?
Figyelt kérdés
2012. dec. 11. 22:02
1/7 anonim válasza:
Sajnálom, hogy ilyent kell kérdezned. Egy nap ide oda az mindegy, mert műtét után 6-8 hét az első menses.
2/7 anonim válasza:
Szerintem ilyen esetben semmi értelme ezt számolni, majd az első normál havi után van csak értelme. Nekem spontán vetélésem volt, ahhoz képest 28 napra jött meg. Hormonoktól függ.
3/7 A kérdező kommentje:
november 28án volt a műtét, ennek holnap két hete, és most van az ovulációm. Műtét előtt négy nappal már sajnos vérezgettem. Kicsit gyorsnak tartom a tempót, ezért érdekelne, h a szervezetem már előbb elkezdett a következő babára gyúrni, vagy csak most kapcsolt turbó fokozatra? Így nem h 6-8 hét sem lesz, hanem még 4 sem :-(
2012. dec. 11. 22:17
4/7 anonim válasza:
Nem számít, hogy hány napra jön meg, 7-8 hét után már fel kell keresni a dokit, de nálad ez nem lesz gond. Fel a fejjel, ezután sokkal fogékonyabb leszel egy újabb terhességre.
5/7 anonim válasza:
Nekem is előbb megjött, épp csak elállt a műtétet követő vérzés, volt egy-két hét pihi, és már meg is jött. Ilyenkor még nem érdemes ovulációt számítani, lehet, hogy nincs is rendes peteérés, mert kicsit felborult a rendszer. A doki nekem azt mondta, várjak legalább 3 hónapot a teherbe eséssel. Mondjuk lelkileg nem is voltam úgy, hogy képes lettem volna újabb terhességre gondolni.
6/7 anonim válasza:
A műtétet a szervezet menstruációnak veszi. Tehát az első nap. Nekem Július 4.-én volt, s aug 3.-án jött meg után.
7/7 anonim válasza:
Szia!
Sajnálom ami történt veled!Az én műtétem november 15-én volt, most péntekre várom a mensit.Dokim azt mondta,hogy max. 6 hetet várjak,hogy megjön-e és ha nem ,akkor menjek hozzá vissza mert ilyenkor előfordul hormonzavar is.
Amúgy ha javasolhatom egyenlőre ne tervezz babát,ha nem szeretnél mégegyszer átesni ezen a borzasztó lelki és testi traumán.Tudom,hogy sokan sikeresen teherbe estek 1-2 hónapra a műtét után,de ez csak az Ő hatalmas szerencséjük volt ,hogy nem ment el a baba megint.A szervezetednek kell több mint 3 hónap,hogy megerősödjön!Nekem a doki 6 hónapot javasolt,alig várom a nyarat,hogy megint belekezdhessünk!
Neked is sok szerencsét hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!