Missed abosok, a műtét utáni első menstruációtok, a megszokott időben volt, vagy új időpontban jelentkezett?
Nekem két héttel eltolódott a menzeszem, a hónap eleji menzihez képest. A második menzesz már a megszokott időben lesz, vagy most ehhez a vérzéshez igazodik majd a ciklusom?
Hőmérőzzek, vagy ovu tesztezzek?
Szia!
Mikor volt a missed ab.? Sajnálom, hogy te is átestél rajta! Mennyi naposak a ciklusaid?
Én most mindkettőt csinálom, remélem hamarosan pozitívat tesztelek!
Nekem a műtét előtt a hónap elején jött meg (1-4 napos eltérések voltak általában, mert soha nem volt napra pontos a menzim), a műtét a hónap 2. felében volt. Napra pontosan egy hónap múlva jött meg! Nekem nem volt nagy csúszás. Most fél évre rá viszont a hónap elejére várom, vagyis nem várom, nagyon nem! :-)
Július közepén volt a műtét, és most jött meg azóta először (tegnap pontosan) szóval műtéthez képest 2 hónap és egy hét.
Nekem is mindig hónap elején jött meg, ezért nem tudom, hogy most ez vissza fog-e állni a terhesség előtti állapotba?
Vajon ilyen esetben is középidőben van a peteérés?
Kicsit meg vagyok zavarodva :). Azt hiszem én is mind a kettő módszert alkalmazom majd!
Köszi a gyors választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!