Lapar. Műtét után milyen volt az első menstruáció?
Figyelt kérdés
5 nappal a műtét után jött meg kb. Akkor még a műtét miatt is véreztem. Nekem nem olyan, mint korábban volt. Darabos és már 4 napja ugyanaz a mennyiség van. Ez normális? Remélem hamarosan elmúlik. Eddig a 4. napon alig volt már vmi!2010. máj. 18. 12:20
1/4 anonim válasza:
Nekem erősebb volt, és jobban fájt. Biztos azért, mert mintát vettek a méhnyálkahártyából. Azért, ha nem múlik, beszélj az orvosoddal!
2/4 anonim válasza:
én a műtét után véreztem 5 napig,de nem nagy mennyiségben.Amikor megjött a menszeszem,akkor eléggé fájt és több is volt,mint máskor szokott.Olyan volt,mint tizenévesen.De darabos nem volt.Szerintem minél előbb telefonálj a dokidnak.Nem akarlak ijesztgetni,de nem gyerekjáték.
3/4 A kérdező kommentje:
műtét után nagyon enyhe volt, aztán megjött, kicsit erősebb csak, mint szokott. nem vészes. csak úgy érzem kicsit jobban elhúzódik. még csak 4 napja van meg, de ha nem múlik visszamegyek a kórházba.
köszönöm a válaszokat!
2010. máj. 18. 15:20
4/4 anonim válasza:
Műtét után nem véreztem, utána egy héttel jött meg és gyengébb volt, mint szokott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!