Tapasztalt vagy hallott valaki olyat, hogy állatok megérezték a terhességet?
A cicám már 7 éves, de soha az életben nem volt olyan kedves, bújós, mint ma. Azt se tudtam mit kezdjek vele, jött, dörgölőzött, bújt hozzám, kérte, hogy simogassam, pedig tényleg nem szokott így hízelegni, amúgyis a férjemet szereti jobban, de így még neki se csinál. (Nem kajáért, kaja mindig van előtte).
Tudom, hogy valószínűleg nem jelent semmit, de hallott már valaki ilyen sztorikat?
Holnapra nem várom.
Mellőlem nem tágított a kutyám. De ezt szó szerint vedd. Ha kitessékeltem a szobából - egyébként a folyosón van a helye, nem jöhet be -, ha nyitva maradt az ajtó, éjjel visszakúszott az ágy alá. Ivartalanított fiú kutya.
A barátnőm macskája csinálta uezt.
Nekünk tacsink van. Egy évvel idősebb, mint a nagyobbik lányunk.
Ő állandóan a nyomomban volt, mindig jött utánam.
Ha kimentem a férjemmel az erkélyre rágyújtani, akkor nyöszörgött, sípolt. Sosem mert utánunk kijönni, de akkor, aznap legyőzte a félelmét.
Másnap reggel csináltam egy terhességi tesztet megérzésből és erős pozitív lett. Onnantól kezdve a cigit sem kívántam többé, szerencsére a mai napig sem.
A második lányommal való terhességemnél pedig minden reggel jött az ágyhoz, amikor felébredtem és nyalogatta a hasam.
Én nem is azért irtam hogy a tied is biztos vemhes. Csak hogy az enyém csak akkor csinálta így nekem kifejezetten nincs ilyen tapasztalatom.
Kiskutya megint nem kifejezetten az a tipus, kicsit az az érzésünk vele hogy nem is érdekli mi folyik körülötte, legtöbb kutya azért gazdi mellett van ha pl rossz a kedve vagy ilyesmi.. Na a miénk nem. Szóval ha van ilyen allatfuggo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!