Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tapasztalt vagy hallott...

Tapasztalt vagy hallott valaki olyat, hogy állatok megérezték a terhességet?

Figyelt kérdés

A cicám már 7 éves, de soha az életben nem volt olyan kedves, bújós, mint ma. Azt se tudtam mit kezdjek vele, jött, dörgölőzött, bújt hozzám, kérte, hogy simogassam, pedig tényleg nem szokott így hízelegni, amúgyis a férjemet szereti jobban, de így még neki se csinál. (Nem kajáért, kaja mindig van előtte).

Tudom, hogy valószínűleg nem jelent semmit, de hallott már valaki ilyen sztorikat?

Holnapra nem várom.

2015. márc. 29. 11:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Enyém is ilyen de ő vemhes lett mint Kiderült. :D sztem nem érezhetik meg. 14 hetes vagyok pl a kutyám se viselkedik máshogy mint előtte, ugyanolyan dilis mint volt. A macska is csak 4-5 hete mióta ő vemhes lett.
2015. márc. 29. 12:51
 2/8 A kérdező kommentje:
Az enyém biztos nem az, ivartalanítva van.
2015. márc. 29. 13:06
 3/8 anonim ***** válasza:

Mellőlem nem tágított a kutyám. De ezt szó szerint vedd. Ha kitessékeltem a szobából - egyébként a folyosón van a helye, nem jöhet be -, ha nyitva maradt az ajtó, éjjel visszakúszott az ágy alá. Ivartalanított fiú kutya.

A barátnőm macskája csinálta uezt.

2015. márc. 29. 13:13
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekünk tacsink van. Egy évvel idősebb, mint a nagyobbik lányunk.

Ő állandóan a nyomomban volt, mindig jött utánam.

Ha kimentem a férjemmel az erkélyre rágyújtani, akkor nyöszörgött, sípolt. Sosem mert utánunk kijönni, de akkor, aznap legyőzte a félelmét.

Másnap reggel csináltam egy terhességi tesztet megérzésből és erős pozitív lett. Onnantól kezdve a cigit sem kívántam többé, szerencsére a mai napig sem.

A második lányommal való terhességemnél pedig minden reggel jött az ágyhoz, amikor felébredtem és nyalogatta a hasam.

2015. márc. 29. 13:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Barátnöméknél ki termetū benti kutya van. Nem lehet a csajszihoz érni, mert akkor morog. :) Most mâr nagyobb a hasa, nem bújik oda a kutya, csak a lábához!
2015. márc. 29. 13:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Ja és a morgást kb a 8-9 héttõl kezdte. Akkor már bõven tudták h jön a baba. Szerintem kb onnan érzékelte a kutya, mióta van a picinek szívverése. Nem jósolta meg elõre a babát. :)
2015. márc. 29. 13:45
 7/8 anonim ***** válasza:

Én nem is azért irtam hogy a tied is biztos vemhes. Csak hogy az enyém csak akkor csinálta így nekem kifejezetten nincs ilyen tapasztalatom.

Kiskutya megint nem kifejezetten az a tipus, kicsit az az érzésünk vele hogy nem is érdekli mi folyik körülötte, legtöbb kutya azért gazdi mellett van ha pl rossz a kedve vagy ilyesmi.. Na a miénk nem. Szóval ha van ilyen allatfuggo.

2015. márc. 29. 13:58
 8/8 A kérdező kommentje:
A kutyám olyan mint máskor, puszilkodik meg bújik, de ő mindig ilyen.
2015. márc. 29. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!