Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet az érezni terhesség...

Lehet az érezni terhesség elejétől kezdve, hogy a baba hamarabb fog megszületni pár héttel a kiírt dátumhoz képest? 30.hetben járok de már az elejétől úgy érzem, hogy 36 hét körül fog megszületni, nem tudom még magyarázni miért.

Figyelt kérdés
Kinek milyen megérzése volt és végül mi lett belőle? :-)
2021. jan. 25. 20:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Első gyereknél semmi ilyesmit nem éreztem, vagyis inkább, hogy túl fogom hordani. Már majdnem úgy volt, hogy be kell feküdnöm. De aztán a kiírt napon megszületett. Másodiknál vmiért úgy éreztem, hogy kb két héttel előtte fog születni. A 39. héten, a kiírt elő 5 nappal született meg.
2021. jan. 25. 20:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Elég hamar elkezdtem azt érezni, hogy hamarabb fog jönni, 36-37. hét körül. Ehhez képest 39+6-ra jött, a kiírt nap előtt 1-el :D
2021. jan. 25. 20:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Január 17-re voltam kiírva.Első baba. Az elejétől volt olyan megérzésem, hogy nem januári lesz. Bejött, december 27-én született kerek 37 hétre
2021. jan. 25. 20:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Minden vizsgálat alkalmával picivel nagyobb volt, mint lennie kellett az adott héten. Tudtam hogy kb 2 héttel hamarabb fog jönni. Végül igazam lett mert épp aznap töltöttem a 37 hetet, mikor megszületett.
2021. jan. 25. 20:42
 5/8 anonim ***** válasza:
Mindenki a párom családjából azt mondta hogy elöbb jön mert náluk mindenki 2-3-4 héttel előbb született. Hittem nekik örültem is volna már a végén ha úgyis lett volna. 40+6ra szültem
2021. jan. 25. 20:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt ilyen érzésem. Sőt semmilyen. Meg csak haskemenyedesem sem volt egy sem. Nem is akart előjönni...
2021. jan. 25. 23:59
 7/8 anonim ***** válasza:

Én még a 34 héten ágyba lettem parancsolva nehogy korai legyen a baba és a 40. héten indítani kellett, mert nem akart jönni a husikám 😂

Egyébként nekem nem volt semmi érzésem ezzel kapcsolatban

2021. jan. 26. 00:10
 8/8 anonim ***** válasza:
mikro szültél végül?megérzéseid bejöttek?
2021. okt. 30. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!