35 hetesen 31 hetes babám van. Mi fog történni? Szerintetek nem kéne megszületnie? Félek, hogy elhal.
már volt itt egy kérdés, (nem én vagyok a fenti személy, de nagyon közeli hozzátartozóm, az ő nevében írok)
kerek egy héttel ezelőtt 31 hetes volt a babó és akkor volt 34 hetes terhes.
most volt ultrahang és most picit nőtt a baba, 31 hetes továbbra is, a súlya 100grammal nőtt, most 1800gr körül.
a doktornő azt mondta, hogy szűkek az erek, az áramlás jó, Naponta 3x szed dyahpihint. Egy hét alatt ennyit segített???
cukros az illető, nagyon keveset eszik és így szinten tudja tartani a cukrát. (4-7között) Most enni fog, zabálni és inkább inzulinra megy.
doktornő szerint amíg nő, addig nem veszi ki.
ÉN MEG ATTÓL FÉLEK, HOGY ELHAL ÉS MEGÁLL A SZÍVE!
a testvéremről van szó
Ha a lepény még bírja és jó a flowmetria, miért halna el a baba?
Egyébként nem keveset kell enni a diab. diéta szerint, hanem a CH-ra kell figyelni, zöldséget és húst (ami a fejlődéshez kell) bármennyit lehet enni, de jól el kell osztani a szénhidrátot!
a feje nem nőtt semmit. a combcsont 57-ről lett 60 (de azelőtt is volt már 60)
a hasa lett kicsit nagyobb
ennyi
teljesen kész vagyok
El tudom képzelni :(
Ezek a mérések egyébként nagyon sok mindentől függenek (attól is, hogy hogy fordul éppen a baba, ébren van, vagy alszik), ezért nem is túl megbízhatóak. De az nagyon-nagyon biztató, hogy nőtt a pocója!
Bent fekszik a tesód a kórházban, vagy otthon van?
Szerintem menjetek el egy privát ultrahangra. Ha budapestiek vagytok, akkor az Istenhegyin Hajdu Krisztina doktornőt nagyon ajánlom, ő szuper ultrahangos (talán a legjobb)!
Nagyon szorítok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!