35 hetesen 31 hetes babám van. Mi fog történni? Szerintetek nem kéne megszületnie? Félek, hogy elhal.
már volt itt egy kérdés, (nem én vagyok a fenti személy, de nagyon közeli hozzátartozóm, az ő nevében írok)
kerek egy héttel ezelőtt 31 hetes volt a babó és akkor volt 34 hetes terhes.
most volt ultrahang és most picit nőtt a baba, 31 hetes továbbra is, a súlya 100grammal nőtt, most 1800gr körül.
a doktornő azt mondta, hogy szűkek az erek, az áramlás jó, Naponta 3x szed dyahpihint. Egy hét alatt ennyit segített???
cukros az illető, nagyon keveset eszik és így szinten tudja tartani a cukrát. (4-7között) Most enni fog, zabálni és inkább inzulinra megy.
doktornő szerint amíg nő, addig nem veszi ki.
ÉN MEG ATTÓL FÉLEK, HOGY ELHAL ÉS MEGÁLL A SZÍVE!
a testvéremről van szó
Szia!Jelenleg 34.hétben járok és 31 hetesen 1218g mondta az orvos és II-III fokban érett méhlepény de a keringés eddig jó remélem az is marad.2 héttel van lemaradva és szeretném kihúzni 37.hétig legalább az még 3 hét.Holnap megyek ultrahangra.
Nem fog elhalni a baba ilyenen ne idegeskedj!
Ez nekem a második terhességem az első 2730g 51cm született úgy hogy 28 hetesen már II-III fokban volt érett 827g saccolta és 40 hétre született pont-császároztak.Az hogy heti kétszer jár nst re +ultrahang az jó nagyon :)) Az én akkori orvosom nem foglalkozott ilyennel kész csoda hogy él a lányom ezt közölték is velem.Szóval nyugi ha odafigyelnek rá akkor semmi gond nem lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!