Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10 hetes terhesen ha pl elhal...

10 hetes terhesen ha pl elhal a magzat kene vereznem?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Arra lennek kivancsi, ha meghala babam azt valahonnan eszre veszem?

Pl elobb utobb elkene kezdeni vereznem nem vagy gorcsolnom?

10 hetes vagyok nagyon nagyon izgulok h minden rendben legyen vele. Elso babam.

Tudom nemkene ilyeneken gondolkoznom de nehez.

2021. jan. 24. 16:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
En is vegig aggódtam a terhességem. Elso baba,feltem,hogy baja lesz,feltem a koraszulestol is. Hat vegul 41+5nel robbantottak 😅 es 2 het mulva mar 1 eves. Tudom milyen idegtepo,ha elkezd mocorogni,nyugodtabb leszel 😊
2021. jan. 24. 21:23
 12/19 A kérdező kommentje:

Igen a szivhang figyelore azt mondtak, hogy meg felesleges nem hallanam mindig a babam szivet.

Bar mar ott tartanank hogy mocorog❤❤❤😩

2021. jan. 25. 07:29
 13/19 anonim ***** válasza:
Az első babánk minden vérzés nélkül halt el. Műtéti befejezés volt. Most én is 10 hetes vagyok, gondolom, el tudod képzelni az előzmények tükrében mennyire rettegek. Viszont több orvos is azt mondta, hogy nem kifejezetten jó az első trimeszterben millió ultrahangot csináltatni, főleg nem hüvelyit, így én igyekszem hallgatni rájuk. Voltam egyszer a hetedik héten egy terhesség megállapításon, ott kérte az orvosom, hogy ne kezdjek bele a védőnős herce-hurcába addig, míg rá nem nézünk 2-3 hét múlva újra. Ez megtörtént pár napja, minden rendben továbbra is. Próbálok ebbe kapaszkodni. Nekem csak 13+0-ra van időpontom a genetikaira, így addig marad a reménykedés.
2021. jan. 25. 12:43
 14/19 A kérdező kommentje:

Utolso.

Enis felek mivel 7 ev varakozas utan jott ossze a baba.

En holnap megyek igy van idopontom utanna meg megyek a genetikaira de azt meg nemtudom mikor..

Enis remenykedem benne hogy mindenrendben legyen❤

2021. jan. 25. 12:59
 15/19 anonim ***** válasza:

Jaj, semmiképp nem akartam, hogy bezzegelésnek érezd :( Ne haragudj, ha így hatott. Ha 7 évet kellett volna várnom rá, talán bele is őrülök. Csak azért írtam, hogy átérzem a félelmed és azt a tehetetlenséget is, amivel a várakozás jár.

Drukkolok, hogy minden rendben legyen.

2021. jan. 25. 13:26
 16/19 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon szepen koszonom❤
2021. jan. 25. 13:33
 17/19 anonim válasza:

Mindenképpen drukkolok, hogy rendben legyetek, és tényleg, sok sikert és kitartást kívánok!

Egyébként igen a válasz a kérdésedre, lennének jelei, amelyeket te magad is felsoroltál: hasi fájdalom (erős), vérzés, stb.

Kitartást nektek, és nyugalom, nem lesz baj! :*

2021. jan. 27. 17:20
 18/19 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Koszonom szepen mindenkinek a jo kivansagokat ❤

Tegnap voltam uhn.

Minden a legnagyobb rendben van :) mar van 12 hetesre is idopontom ❤❤❤❤

2021. jan. 27. 18:35
 19/19 anonim ***** válasza:
Szuper hír :)
2021. jan. 28. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!