10 hetes terhes vagyok első babával. Tudom, hogy nem lenne szabad de szinte csak a jéghideg kóla esik jól már hetek óta. Más is van/ volt így terhesen?
A hányingered miatt kívánod a kólát, velem is előfordult, nem terhesség alatt, de nagyon rosszul éreztem magam és valahogy megkívántam a kólát. Ittam pár kortyot, utána el is múlt a hányingerem.
Nem mondom, hogy literszám küldj le belőle, egy-két korty is segít már, de ha van más alternatíva hányinger leküzdésére, azt is választhatod. A lényeg, hogy valami hányáscsillapító hatású legyen.
Ohh hála égnek 😊
Megnyugtattál akkor.
És menynyire sokat? 😃
Esetleg próbáld ki a gyömbért, itt azt írják, használ. De gondolom, nem a szénsavas gyömbérízű üdítőt javasolják.
Utolsó köszönöm a megnyugtató választ és sajnálom hogy nem volt könnyű terhességed.
Amúgy a mai nap csak kólát ittam kb 1.5 litert. De azért célom holnaptól ezt csökkenteni.
Kedves kérdező!
Én is elég rosszul voltam és sokat hánytam a 16. hétig.
Én azt vettem észre hogy a szénsavas hideg (!!) italok csillapítják a hányingert! Én nem szeretem a kólát, viszont nagyon sokszor ittam gyömbéres mézes ásványvizet, nagyon jól esett!
Kb 3 dl ásványvízbe reszeltem friss gyömbért és 2 tk mézet tettem bele! Egy próbát lehet megér szerintem! De vigyázz nehogy túl sok gyömbért reszelj bele egyszerre ha eddig nem nagyon ettél/ittál friss gyömbéres dolgokat nagyon erős és keserű tud lenni! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!