10 hetes terhesen ha pl elhal a magzat kene vereznem?
Sziasztok.
Arra lennek kivancsi, ha meghala babam azt valahonnan eszre veszem?
Pl elobb utobb elkene kezdeni vereznem nem vagy gorcsolnom?
10 hetes vagyok nagyon nagyon izgulok h minden rendben legyen vele. Elso babam.
Tudom nemkene ilyeneken gondolkoznom de nehez.
Kedden megyek uhra viszem a kiskonyvemet :)
Es nalad minden rendben volt?
Vagy nem ok nelkul paraztal?
Nagyon nehez elengedni h ne feljek egyszeruen nemtudok.
Mindig eszembe jut hogy mivan ha....
7 evet vartunk ra. Elotte se voltam sose terhes.
Szval ezert is parazok h mivan ha nem ok nelkul nem jott es ha van valami bajom befolyasolja ot?
Fu de idegfeszito.
Es elnezest kerek elore mindenkitol mrt tudom nemkene raparazni de sajnos ez van alig varom a keddet hogy ujra lassam haljam a szive vereset 😔❤❤❤❤
Vegyél esetleg szívhangfigyelőt majd.
Ismerem ezt az érzést. Én egy korábbi vetélés miatt, végigaggódtam a terhességemet sajnos. Konkrétan számoltam vissza a heteket a szülésig a végefelé már. Jó lett volna rózsaszín felhőn lebegve megélni. Ha teheted lazíts, amint voltál uh-n. Minden ok lesz!
10 hetet toltottem tegnap.
Kedden uh.
Utanna 12 hetesen ujra ennek orulok h 2 hetente megyek most😁 probalok pozitiv maradni❤
Es koszonom nektek.
Tenyleg csak az miatt aggodom hogy az elso baba es nagyon sokara jott es olyan hihetlen h ittvan es mindig minden egyes pillanatba rosszra gondolok :(
A kérdésre válaszolva....sajnos nincs sokszor semmi előjele, hogy elhal a magzat. Egyszerűen nincsen szívhang a következő UH-n, ezért szokott nagy sokkot okozni. Ha vérzel, akkor megindul a vetélés. Ha nem, és úgy hal el, akkor missed ab, műtéti befejezésre van szükség.
Én is rettegtem tőle (sőt rettegek most is), de már 32+5 vagyok. Ha rendben talált mindent utoljára a doki, akkor nagyon nagy valószínűséggel nem lesz semmi gond :)
#8 vagyok. Ha tudnád én is hányszor tettem fel ilyen kérdést :) Mégis "álomterhességem" van, de lekopogom, még van vissza pár hét.
Én a 16.hét körül vettem szívhangfigyelőt, az nagyon sokat segít most is, mert elég lusta a kislányom és kb.2 naponta rohanhatnék ügyeletre, hogy nem mozog.
Előbb nem biztos, hogy érdemes venni, mert ha nem találod meg vagy nem mindig, akkor csak még jobban idegesíted magad.
Nekem a 12-17.hétig volt a legstresszesebb, amíg nem éreztem őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!