Hogy vészeltétek át a terhességet?
A 18. héttől érzem a pici mozgását. :) Azt mondják, testalkattól is függ. Sajnálom a munkahelyeden történteket, de ne bánkódj. Tudom, hogy bosszantó, de ne hagyd, hogy mindez kedvedet szegje, inkább èlvezd ki ennek a csodás időszaknak minden percét! :) Első babád? Hamarosan a neme is kiderül.. megvan, hogy titkon mire vágytok?
6-os voltam.
Kedves 29. Jó látni nagyon hogy te is konnyunek érezted a szülésed. 😊
Én terhes vitaminból a Dr.Czeizel magzatvédő multivitamin Plus 1-et szedem. Nekem a védőnő ezt ajánlotta mivel erre nem nagyon panaszkodtak neki a kismamák. :)
Kedves 30!
Mázlista vagy!!😁😊
18! Egyáltalán nem bankodok a munkahely miatt. Eleinte zavart csak, főleg hogy szerettem/szeretek dolgozni😅. De szerencsere párom teljesmertekben támogat és segít mindenben.😊
Nekem első babám lesz, páromnak viszont a második, neki előző kapcsolatból van egy óvodás kisfia. Titkon kislányra vágyunk mind a ketten. Neki ugye a kisfiú mellé már csak egy kislány hiányzik, nekem meg csak szimplan jobban húz a szívem egy kislány felé (fiúk között nőttem fel gyermekként meg kishugit szerettem volna mindig de nem kaptam😄😄). Meg hát a párom gyermeke "mondhatni" az enyém is. Ketten neveljük a kis lúrkót. Igy lényegében nekem is van egy fiam.🥰😊Úgyhogy mellé tenyleg csak egy kislany hiányzik.😊De a lényeg az hogy egészséges legyen. 🥰😊
A 18 az 31 akart lenni😄
Írás közben össze kevertem a válasz számodat azzal hogy a számmal hogy a 18. Héttől már érezted a babad mozgását😅.
Egyébkent ti tudjátok a baba nemét vagy meglepi lesz? 😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!