Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32 hetes kismamik! Ti hogy...

32 hetes kismamik! Ti hogy tudtok aludni? Már fáj a combcsontom, az állandó oldalt fekvéstől! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Háton nem tudok aludni mert nem kapok levegőt, néha a félig hason megy, néha nem...de azt sem akarom erőltetni mert bár tudom nem lehet baja, sokszor kellemetlen hogy elkezd rugdosni!

Ti hogy alszotok?

2010. aug. 14. 08:04
 1/8 anonim ***** válasza:

èn a 35 hetes vagyok. De már régóta probléma az alvás.

Oldalt, de ha már zsibbad mindkét csontom, akkor hátamra fekszem és kb 10 percig lazítok, aztán a kevésbé fájósra vissza gördülök. még 8 hét aztán más problémád lesz.

egyébként utálom az éjszakákat, már az elejétöl kezdve. habár ha tudok aludni akkor jókat alszom.

2010. aug. 14. 08:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Én 34 hetes vagyok, és úgy ébredtem reggel, mint aki összetörte minden csontját, és zsibbadt mindenem.Én oldalt fekve alszom, a 2 térdem közt párnával, és a karjaim közé meg a takarót rakom.Így talán marad keringés a végtagjaimban:))Hason fekve kb. a 26. hét óta nem tudok, nem kellemes, ezért nem erőltetem.Pedig néha olyan jó lenne.Háton fekve még soha nem bírtam aludni.Ha minden igaz, holnap kapok egy szopipárnát.Már nagyon várom, hátha jókat alszom majd vele.Cserélgesd sűrűn a helyzeteket, hátha segít!
2010. aug. 14. 08:13
 3/8 anonim ***** válasza:

Én 33 hetes kismami vagyok és mit ne mondjak ez az alvás már fárasztó.Nem volt gond eddig de most nagyon nem jó sehogysem:(!!!

Folyamatosan váltogatom én is a testhelyzetemet.Hol bal oldalon,hol jobb oldalamon alszom és a takarot úgy igazitom,hogy a pocakom alatt és a két lábam között legyen ez úgy ahogy jó.Néha pedig hátamra fekszek de akkor teszek egy nagyobb párnát a fejem alá(félig ülők)és úgy is pihenek egy kicsit(de egyébként a háton fekvés nem kényelmes nekem).

Kitartás nemsokára vége:)!!!

2010. aug. 14. 09:51
 4/8 anonim ***** válasza:

Kitartás! Amúgy a kórházi ágy lesz a legrosszabb! :) Én mindent megadtam volna az itthoni ágyamért! :))

A szoptatós párna volt nagy segítség nekem is, de sajnos ez el nem fog múlni, csak ha már megszültök. A párna segít, de csodát nem tesz.

Minden jót!

21 hónapos kislány anyuja, 16 hetes kismama

2010. aug. 14. 10:00
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi nektek a válaszokat! Megnézem szerintem magamnak én is ezt a párnát:)! GOndokodtam már rajta, de ugy vagyok/voltam vele kibirom nélküle...De nem biztos...

Azért kellemes babavárást:)! Üdv nektek

2010. aug. 14. 12:33
 6/8 anonim ***** válasza:

En "csak" 29 hetes vagyok, de az alvas nehezen megy mar nekem is hetek ota.

2 hettel ezelott kivettem a masik paplanunkat es azzal kezdtem el aludni. Jo volt par napig...combok kozott, fel alatt karokat belegabalyitva...aztan tegnap jott az ujabb felismers nekem mar ez igy sem jo...felstuccoltam a paplant es igy megemeltem egy kicsit a fekvesemet. Hatalmas nagy torolkozot vettem ki, mert azt nehezebben hagyom el a combjaim kozul ejszaka a nagy forgolodasban... szoval felulo pozicioban, torolkozo comb kozott, apjuktol kimeletesen nagytakaro enyhe elcibalasa...jot aludtam annak ellenere, hogy nem tudom hanyszor kellett klotyora mennem ejszaka...

Nekem van olyan nagy parnam az a hosszukas. De nem mindegy, hogy milyen a huzata...az enyem olyan meleg, hogy szamuztem a nappaliba es az ulogarnituran jo szolgalatot tesz a derekamnal...

2010. aug. 14. 14:00
 7/8 anonim ***** válasza:
33 hetes vagyok. Már hetek óta éles fájdalmaim vannak fekvéskor a csípőízületemben, ezért kb óránként fordulok ide-oda, aztán hajnalban már mindegy, már mindenhogy fáj. Én is nagy párnákkal a lábam között alszom.
2010. aug. 14. 21:05
 8/8 anonim ***** válasza:
szülésig, milyen pozban tudtál aludni?
2022. máj. 4. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!