8 hónapos terhesen normális a brutális fáradtság? Dolgozok még, de már nagyon nehezen bírom. Legszívesebben egész nap feküdnék.
Figyelt kérdés
2020. dec. 20. 19:24
11/13 anonim válasza:
Én már a 6. hónaptól kiírattam magam, pedig nem úgy terveztem. Bár nekem nagyon nagy is volt a baba, már akkor nem nagyon tudtam aludni. Szerintem normális, igen, ha teheted, maradj otthon.
12/13 anonim válasza:
36 hetes koromig dolgoztam és brutál fáradt voltam estére mindig. Napközben nem éreztem ezt, de este már alig vártam hogy ágyba kerüljek, főleg, hogy volt már egy ovis fiam akkor.
13/13 anonim válasza:
kezd meg a csedet, amint lehet. pénzben sem kiesés, és pihenni is tudsz.
mellesleg én nem terhesen is ugyan így érzem magam :D nekem az első hetekben volt ilyen brutál, hogy állva elaludtam volna :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!