Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 hónapos terhesen normális a...

8 hónapos terhesen normális a brutális fáradtság? Dolgozok még, de már nagyon nehezen bírom. Legszívesebben egész nap feküdnék.

Figyelt kérdés
2020. dec. 20. 19:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
68%
Én már a 6. hónaptól kiírattam magam, pedig nem úgy terveztem. Bár nekem nagyon nagy is volt a baba, már akkor nem nagyon tudtam aludni. Szerintem normális, igen, ha teheted, maradj otthon.
2020. dec. 20. 20:29
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
36 hetes koromig dolgoztam és brutál fáradt voltam estére mindig. Napközben nem éreztem ezt, de este már alig vártam hogy ágyba kerüljek, főleg, hogy volt már egy ovis fiam akkor.
2020. dec. 20. 21:59
 13/13 anonim ***** válasza:
75%

kezd meg a csedet, amint lehet. pénzben sem kiesés, és pihenni is tudsz.

mellesleg én nem terhesen is ugyan így érzem magam :D nekem az első hetekben volt ilyen brutál, hogy állva elaludtam volna :D

2020. dec. 21. 00:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!