Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21 hetes terhesen gond ha meg...

21 hetes terhesen gond ha meg mindig nem erzem a baba mozgasat?

Figyelt kérdés
Mult heten ereztem 1x hogy kinyomta magat,az volt az elsones utolso is.Neha ilyen belmozgas szeru enyhe erzeseim vannaj de annal tobbet sajnos nem erzek.Elso fali lepenyem van.Szerdan kell menjek orvoshoz,de addig ugy erzem megesz az idegesség.Nagyon faradt,almos lettem mostanaban valamint gorcsolgetek is fe nem erosen.Koszonom a valaszokat!
2020. dec. 14. 19:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Még picike és túl sok a hely neki lehet épp olyan helyen van ahol a lepény miatt sem érzed.

De szerintem nyugodtan hívd fel a dokid max behiv hamarabb vagy beküld egy uh.ra és ránéznek ☺️

2020. dec. 14. 19:43
 2/5 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom hogy ilyenkor még előfordulhat hogy annyira nem érzed, pláne ha első fali a lepény, azt h aggódsz megertem, ha már rendszeresen érzed mindig, és utána pedig nem, na úgy tudom akkor már azért kicsi aggódás belefer.

Esetleg ha eszel csokit, cukros dolgot, és simized és le fekszel nyugiba? Hátha úgy érzed... Csak rá figyelj közben. Nekem ez mindig be vált amikor aggódtam.

2020. dec. 14. 19:44
 3/5 anonim ***** válasza:
27%

Én most vagyok 23 hetes kereken és pár napja éreztem először úgy, hogy tényleg biztos vagyok benne, hogy ő volt 😊 ne aggódj, szerintem már lehet csak napok kérdése..

Nekem is mellső falon van a lepényem + első terhességem...

Azt mondják, hogy ilyen esetben az akkor kell aggódni ha a 24. hét után még mindig nem érzed biztosan ..

Jó egészséget nektek!😊

2020. dec. 14. 19:46
 4/5 anonim ***** válasza:
53%

Én 17-8 hetesen éreztem először, viszont 24.hétig gyakoriak voltak az olyan napok, amikor semmit sem éreztem vagy nagyon gyengén, teljesen normális ilyenkor, ha még nem érzed :)

27hkm

2020. dec. 14. 20:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez teljesen normális, főleg a lepény elhelyezkedését illetően. Én a lányomat 20 hetesen éreztem először, és utána több hétig csak hébe-hóba.
2020. dec. 14. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!