Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21 hetes terhesen minden nap...

21 hetes terhesen minden nap éreztétek a baba mozgását?

Figyelt kérdés
Ez a harmadik terhességem. Már a 17. héttől érzem mozogni. Napközben nagyon nem, időm sem lenne rá két gyerkőc mellett inkább este szoktam érezni. De se tegnap se ma nek éreztem. Tegnap nagyon hamar elaludtam, ma meg ugye még nem tudtam elfeküdni. Kicsot aggódom. Ilyen egyiknép sem volt mert mikor elkezdtem őket érezni, onnantól kezdve minden nap éreztem.
2017. nov. 20. 18:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Én is 17 hetesen éreztem először, 18 hetesen már minden nap, azóta is minden nap érzem.

Esetleg próbálj enni valami édességet és lepihenni. Nekem ilyenkor mindig beindul.

2017. nov. 20. 18:50
 2/3 anonim ***** válasza:

18 hetesen éreztem eloszor de csak par naponta fekve. Aztan most 1hete max maafel hete minden nap!

23+2hkm

2017. nov. 20. 18:54
 3/3 anonim ***** válasza:
2es vagyok amugy enis nagyon bepanikoltam pont 21 hetesen mert 2 napig talan 1x ereztem vagy annyiszor sem. De aztan reggel o keltett
2017. nov. 20. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!