Ti mikor éreztétek először határozottan, hogy ez már a baba?
Figyelt kérdés
Azoktól kérdezem,akiknek a méhlepény a mellső falon tapad.
Második baba,szóval elvileg tudom mit kell érezni,de a méhlepény helyzete miatt kicsit bizonytalan vagyok...
2017. máj. 15. 21:57
1/8 anonim válasza:
Én nagyon sokára, kb 21.hét közepe fele és azután se minden nap. Első baba volt.
2/8 anonim válasza:
Szintén 2. baba, 18+2 hét, épp most tudatosult bennem, hogy már őt érzem 4 napja, de még csak lepke-simi szerűen. Lepényt mondjuk nem tudom hol tapadt. Első babával melső falon volt, 19 hetesen éreztem ilyet, de kellett 2 hét, hogy bebizonyosodjak: ő lesz az...
3/8 anonim válasza:
Nekem mindkét gyerekemmel mellső fali lepény volt, elsőt 19 héten, másodikat csak a 21. után
4/8 anonim válasza:
Szia, biztosra kb 19. Héten tudtam, hogy a baba most 22. Héten meg már nagyon lehet érezni, első baba melsőfali lepény.
5/8 anonim válasza:
Első és második babát is 17 hetesen éreztem először. Most másodjára feküdtem az ágyon hanyatt és 3-szor "kikopogtatott" nekem :D
6/8 anonim válasza:
Én ugyanúgy 16 hetesen kezdtem érezni második babámat, vele tapadt mellső falon a lepény és kb 18-19 hetesen már sokkal határozottabb mozgást éreztem, de ez első babámmal is tellett vagy 2 hétbe, vele hátsó fali volt.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Két nap múlva töltöm a 18. hetet,és még csak néha-mintha-érezném...
De a válaszaitok alapján nincs ok aggodalomra:)
2017. máj. 16. 08:09
8/8 anonim válasza:
Szia! Nekem első baba,lepény a hátsó falon tapad. Holnap töltöm a 18.hetet. Már nagyon várom, hogy érezzem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!