Mitől lett határozottan zöld a baba kakája?
Nekem felnőtt korban akkor lett határozottan zöld árnyalatú, amikor ételmérgezésem volt. [link]
Ez a fajta.
Nekem a nem megfelelően hőkezelt csirkehús okozta. (Utólag bezárták a munkahelyen az üzemi étkezdét, hasonló okok miatt.) Azt mondta a doki aki az ÁNTSZ-től jött ki, hogy majdnem minden csirkehúsban benne van ez a baci és akinek gyengébb az immunrendszere, az nem bírja, másoknál semmi gondot nem okoz.
Még annyit hozzáfűznék, hogy ha otthon csinálok kaját is simán belefuthattam volna, azóta nagyon figyelek, hogy minden nagyon át legyen sütve.
Lehet túletetés!
Milyen időközönként és mennyit eszik?
Nálunk a tápszertől volt zöld.
Mikor kapott még anyatejet is és kiegészíve kapta a tápszert akkor sárgás volt, de csak tápszerrel zöld. lett
Lehet több mindentől, pl túl sokat evett, szóval ha idáig nem ilyen volt akkor kérdezz rá a dokinál.
Közben én megkérdeztem a mi dokinkat, mert a fiamé meg néha elég változatos. Azt mondta, hogy változhat az étel mennyiségétől, ha többet, ha kevesebbet eszik(mint ahogy az előttem szólok is mondták). Akkor van baj, ha vizes, nyálkás.
5. voltam
Pl. volt, hogy kicsit hígabb volt és fakóbb, de pl amikor szedte a biogaiat akkor arany sárga lett mint mikor még szopizott. De alapból sötét zöld.
Ismét 5.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!