Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől lett határozottan zöld...

Mitől lett határozottan zöld a baba kakája?

Figyelt kérdés
4 hónapos tápszeres babám zöldet kakál 2 napja mi okozhatja?? Állaga szaga változatlan csak a színe határozottan zöld! ! Amúgy mosolygós nem fáj láthatólag semmije. Tényleg nem tudom mi ez. ..

2014. febr. 23. 07:38
 1/10 anonim ***** válasza:
Mdgbetegedesre utal. Orvos!
2014. febr. 23. 07:41
 2/10 A kérdező kommentje:
Milyen betegség lehet? ?
2014. febr. 23. 07:46
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem felnőtt korban akkor lett határozottan zöld árnyalatú, amikor ételmérgezésem volt. [link]

Ez a fajta.

Nekem a nem megfelelően hőkezelt csirkehús okozta. (Utólag bezárták a munkahelyen az üzemi étkezdét, hasonló okok miatt.) Azt mondta a doki aki az ÁNTSZ-től jött ki, hogy majdnem minden csirkehúsban benne van ez a baci és akinek gyengébb az immunrendszere, az nem bírja, másoknál semmi gondot nem okoz.

Még annyit hozzáfűznék, hogy ha otthon csinálok kaját is simán belefuthattam volna, azóta nagyon figyelek, hogy minden nagyon át legyen sütve.

2014. febr. 23. 09:10
 4/10 anonim ***** válasza:

Lehet túletetés!

Milyen időközönként és mennyit eszik?

2014. febr. 23. 10:17
 5/10 anonim ***** válasza:
Mióta tápszeres? Úgy tudom a tápszeres babának eleve zöld. Fiamnak 1 hónapos korában fogyott el a tejcsi, azóta teljesen tápszeres és azóta zöld is a széklet.
2014. febr. 23. 11:02
 6/10 A kérdező kommentje:
A mai újból sárga. .4 hetes korától tápszeres.
2014. febr. 23. 13:05
 7/10 A kérdező kommentje:
Közben úgy látjuk hogy a humana tejpep lesz a hibás...ma nem kapott és sárga újból a kaka
2014. febr. 23. 13:06
 8/10 anonim ***** válasza:

Nálunk a tápszertől volt zöld.

Mikor kapott még anyatejet is és kiegészíve kapta a tápszert akkor sárgás volt, de csak tápszerrel zöld. lett

Lehet több mindentől, pl túl sokat evett, szóval ha idáig nem ilyen volt akkor kérdezz rá a dokinál.

2014. febr. 23. 13:38
 9/10 anonim ***** válasza:

Közben én megkérdeztem a mi dokinkat, mert a fiamé meg néha elég változatos. Azt mondta, hogy változhat az étel mennyiségétől, ha többet, ha kevesebbet eszik(mint ahogy az előttem szólok is mondták). Akkor van baj, ha vizes, nyálkás.

5. voltam

2014. febr. 25. 06:42
 10/10 anonim ***** válasza:

Pl. volt, hogy kicsit hígabb volt és fakóbb, de pl amikor szedte a biogaiat akkor arany sárga lett mint mikor még szopizott. De alapból sötét zöld.

Ismét 5.

2014. febr. 25. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!