Más tapasztalta, hogy a johnsons törlőkendő Zöld csíkja megfogja a baba bőrét?
Én csak ezt a fajtát használom, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Aloe verát tartalmaz, az a zöld csík, de fogni soha nem fogott. Kétszer vettem más fajta popsi törlőt, na azokkal nagyon megjártuk.
1. Huggies - hatalmas, vörös, csaláncsípés szerű hólyagok lettek a kisfiam popsiján. Pánik szerűen hívtam a védőnénink, aki mondta, hogy mossam le a popsiját, reggelre elmúlik. Így is lett.
2. Auchan saját márkás popsitörlő - rohantam, nem volt johnsons, ezért lekaptam egy terméket, amin nagy betűkkel ott volt, hogy BABA. Azt hittem Baba a márkája. Otthon vettem észre, hogy Auchan, de gondoltam, annyira nem lehet rossz. Pár napot használtuk, 2,5 éves kisfiam kukija megduzzadt, bevörösödött. Ez volt délelőtt, délutánra 3 hónapos babámnak ugyanez a tünet jelentkezett. Jött a doktor bácsink, kaptak rá kenőcsöt, pár nap alatt elmúlt.
Szóval, én már nagyon óvatos vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!