Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Külön törlőkendőt kell venni...

Külön törlőkendőt kell venni a baba popsijára? Vagy minden törlőkendő, ami babáknak van, egyaránt jó?

Figyelt kérdés
A DM-es Babylove törlőkendőről rengeteg jót hallottam, azt nyugodtan használhatom újszülöttnek? Vagy valami spécit vegyek inkább?
2008. szept. 14. 14:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Törlőkendőből akármilyet használhatsz az mind jó az újszülött babának.Szerintem nincs külön újszülőtt babáknak törlőkendő.Szóvalt azt használsz amit akarsz!
2008. szept. 14. 14:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Bármelyik nedves popsitörlő jó lesz:-) Nem kell semmi spec

(csak ne tisztasági nedves kendőt vegyél)

2008. szept. 14. 14:58
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen jó!Mindegyikben ugyan az van,csak kérdés melyik nedvesebb.A Bab love-ot még nem próbáltam,de már van itthon belőle,a következő az lesz.Nekem a Belláé is nagyon bejött,meg a pepörszé.A neugrnormon is jó,csak pokolian drága.A tuskós viszont sok minden csak nem nedves.At Axxoé is rendben.

Lehet válogatni.

2008. szept. 14. 16:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Bármelyik popsitörlő jó. Kisfiam eleinte nem szerette, mert hideg volt neki, ezért pár hétig langyos vizes vattával töröltem a hátsóját. Amikor kicsit megedződött a bőre, már jó volt a törlőkendő is. Nem minden babánál jönnek be az ilyen-olyan illatosított, levendulás stb. törlőkendők, de ezt úgyis észre fogod venni. A dm-es törlő nekünk jó volt.
2008. szept. 14. 16:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem nem tettszett annyira és sztem drága-nem elég nedves.A neogranormon borzalmas rossz sztem és irtó drága és állítólag vmi hormont tartalmaz ezért nem is szabad használni.A pampers és a johsons elmegy de nekünk a tescos jött be nagyon-a világoskék a legjobb az illatmentes-sensitív,de a sötétkék sem rossz.Aaz illatos de jó az illata.Ezek jó nedvesek és nem kell dörzsölni vele a popsiját nagyon.
2008. szept. 14. 18:29
 6/6 anonim ***** válasza:
A világoskék tescos nekünk sörszagú volt. A Babylove árban és minőségben is jó. Mi még a Baby Bruint szeretjük, olcsó és illatos, de a mandulaolaj miatt nem minden babának jó.
2008. szept. 15. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!