Melyik jobb baba törlőkendő: Pampers sensitive vagy a Pampers baby fresh?
Figyelt kérdés
Szeretnék előre vásárolni a januárban születő kisbabámnak és most akcióban van.Gondoltam megkérdezek néhány gyakorlott,törlőkendőben jártas anyukát :)
Melyiket vegyem meg szerintetek?
2008. szept. 19. 09:00
1/10 anonim válasza:
Nekem a baby fresh kiütötte a popsiját, de a sensitivtől semmi baja sincs.
2/10 anonim válasza:
Szerintem is jobb a sensitive.
3/10 anonim válasza:
sensitiv nekünk is jobb, most én is megyek venni egy nagy adaggal :)
4/10 anonim válasza:
Nálunk a rendessel sem volt semmi baj,ha épp akciós én is azt szoktam venni.
5/10 anonim válasza:
Én sensitivet vittem a kórházba is.Amúgy mind a 2 bevált egyedül a Pampers pelenka nem jött be.Vhol mindíg kifolytak a dolgok.
6/10 anonim válasza:
Akkor mi leszünk a kivételek... A sensitive-től kipattogott a lányom popója, azóta csak sima vizes vattával törlöm neki, és elmúltak a pöttyök. Csak utazáshoz, vagy vendégségbe használom (maradt pár csomag) a törlőkendőket. Amúgy ilyen hűvösben jobb egy kis melegvízzel lemosni, mert a törlőkendő elég hideg. :)
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Nem tudom melyik fog bejönni de ugy látom a sensitive általában jobb.Most 1 fizet 2 kap akcióban van ezért ugy gondoltam veszek belőle persze nem sokat csak hogy legyen itthon.
2008. szept. 19. 10:21
8/10 anonim válasza:
Szerintem először mindenképpen csak egy csomagot vegyél,- vannak kisebb, utazó csomagolásban is 10-20 darabosak - ha bírja a baba bőre, akkor bevásárolhatsz belőle. Egyébként valahol mindig van akcióban, (Rossmann, Tesco, Auchan, stb.) Ha van a közeletekben több üzlet, biztosan találsz később is.
9/10 anonim válasza:
kinek melyikre van pénze.....van akinek jó a Tesco gazdaságos is....
10/10 anonim válasza:
Nekünk a Johnson's vált be nagyon.Soha semmi gond nem volt a popsijával.Most 4hós a babám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!