Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 évesemet szeretném megismerk...

1 évesemet szeretném megismerkedtetni a "rajzolással", hogyan kezdjek neki?

Figyelt kérdés
Olvastam már itt olyat, h 1éves baba zsírkrétával rajzolt, de az enyém mindent szájba vesz, szerintem enné, ilyen kicsi korban mivel rajzolnak a gyerekek?
2012. febr. 18. 18:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Mi úgy szoktunk,hogy az ölembe veszem,leülünk az asztalhoz,kezébe adok egy ceruzát és elé teszek egy lapot.Így elfirkálgat 1-2 percig és megy az útjára :)
2012. febr. 18. 18:38
 2/6 anonim ***** válasza:

Lányomnak zsírkrétát adtam, amire direkt rá volt írva, hogy nem mérgező. Volt, hogy megkóstolta, de ott voltam mellette, figyeltem és gyorsan kivettem a szájából, ha hirtelen bekapta.

Ja, amúgy először mágneses rajztáblát kapott, úgyhogy azzal próbálkozhat és annyira nem gond ha megnyalogatja. :)

[link]

2012. febr. 18. 18:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekünk mágneses rajztábla van, azzal nem firkálja magát, nem okoz kárt, ha véletlen a szájába veszi, már a tintára gondolok, és le is tudja törölni. Ez egy élmény számára.
2012. febr. 18. 20:03
 4/6 anonim ***** válasza:

mi is ilyentájt kezdtük, sima zsírkrétával. Nekem is a szájába vette, de mindig mondtam, hogy nem szabad, fúj, de roszz, vágtam hozzá pofát, és a kitartásom kb. 2 után beérett, és már nem kellett állandóan ezen szenvedni. Nem mondom, hogy néha nem nyalja meg, de elenyésző.

Ha adhatok még 1 tanácsot, vastagot vegyél, mert azt sokkal könnyebben tudják megfogni, és nem is törik el olyan hamar.

Mi már kezdjük a ceruzát is. :-) (17 hós)

2012. febr. 18. 22:09
 5/6 anonim ***** válasza:

Ravensburger Ministeps Aqua Doodle: [link]

Nagyon szuper termék, mi ezt használjuk rajzolásra a másfél éves kislányommal.

2012. febr. 19. 20:24
 6/6 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat, ebből már tuti bejön valamelyik!!!:-))
2012. febr. 20. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!