Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen gyorsan nő egy baba lába?

Milyen gyorsan nő egy baba lába?

Figyelt kérdés
Tavasszal kapja az első cipőjét. Nyáron már nagyobb méretű szandi kell neki, és ősszel megint egyel nagyobb cipő? Vagy a tavaszi cipő jó lesz rá ősszel is?
2012. febr. 18. 17:10
 1/7 anonim ***** válasza:
minden szezon 1 cipő az első 1-2 évben. Most a kisfiam 3 éves , az őszi és a téli cipője is 28-as. Tehát lassult a növekedés. De eddig minden szezonra 1-el nagyobb méret, sőt volt hogy 2 számmal nagyobb méret kellett. Kezdtük 13 hónaposan 22-es cipővel, tavasszal utána nyárra 24-es szandi, őszi cipő 24, téli 26, tavaszi 27, nyári szandi 27, őszi cipő 28, és a téli is. Mi eddig így állunk. Nem tudom, hogy jó lesz-e majd neki a mostani tavaszi cipő majd ősszel, de szerintem nem:-)
2012. febr. 18. 17:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Sztem ez gyerek függő is, a fiam 5 éves lesz és 27/28 as cipőket hord. A kislányom másfél éves és 22/23 as a mérete.
2012. febr. 18. 17:28
 3/7 anonim ***** válasza:
első vagyok. De függ a cipő fajtájától is.
2012. febr. 18. 17:52
 4/7 anonim ***** válasza:

Nálunk így alakult: 10 hónaposan 18-19-es lába volt a lányomnak, 1 évesen 20-as, 14 hó körül 21-es (ekkor lett tél, lehet jó lett volna még a 20-as is, de már nem mertem azt venni neki - így vastag zoknival is elfér a lába a cipőben). Most 16 hónapos és még 21-est hord.

Az első időkben gyorsabban nő általában a lábacska, nem biztos, hogy a tavaszi cipő ősszel is jó lesz a babádra. De ki tudja...

2012. febr. 18. 18:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Milyen gyorsan nő a köröm? Milyen gyorsan nő a haj? Milyen gyorsan nőnek a gyerekek? Ez ugyanilyen kérdés. Ki így, ki úgy. Van mikor 1 szezon 2 cipő, később lehet hogy tavasszal és ősszel is jó ugyanaz. Kb 4-5 éves kor körül már nem nő annyira gyorsan.
2012. febr. 18. 18:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Első szezonban tuti nem lesz jó ősszel a tavaszi cipője.
2012. febr. 18. 18:21
 7/7 anonim ***** válasza:
A lányomnak vettem ősszel egy cipőt, amit úgy vettem, hogy ha nem novi ki, jó lesz első lépés cipőnek is. Akkor volt 9 hónapos. Most egy éves, mar jár. De épp ma néztem, hogy meg mindig van hely a cipőben. Szerintem a hűvösebb tavaszi időt meg kibírjuk ezzel. De nem nagyon nő a lába, lehet, hogy utána is ugyanekkora méret kell, csak más fazon. De az is lehet, hogy most meg hirtelen nő majd 2 számot. Előre nehéz megmondani.
2012. febr. 18. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!