Milyen gyorsan nő egy baba lába?
Figyelt kérdés
Tavasszal kapja az első cipőjét. Nyáron már nagyobb méretű szandi kell neki, és ősszel megint egyel nagyobb cipő? Vagy a tavaszi cipő jó lesz rá ősszel is?2012. febr. 18. 17:10
1/7 anonim válasza:
minden szezon 1 cipő az első 1-2 évben. Most a kisfiam 3 éves , az őszi és a téli cipője is 28-as. Tehát lassult a növekedés. De eddig minden szezonra 1-el nagyobb méret, sőt volt hogy 2 számmal nagyobb méret kellett. Kezdtük 13 hónaposan 22-es cipővel, tavasszal utána nyárra 24-es szandi, őszi cipő 24, téli 26, tavaszi 27, nyári szandi 27, őszi cipő 28, és a téli is. Mi eddig így állunk. Nem tudom, hogy jó lesz-e majd neki a mostani tavaszi cipő majd ősszel, de szerintem nem:-)
2/7 anonim válasza:
Sztem ez gyerek függő is, a fiam 5 éves lesz és 27/28 as cipőket hord. A kislányom másfél éves és 22/23 as a mérete.
3/7 anonim válasza:
első vagyok. De függ a cipő fajtájától is.
4/7 anonim válasza:
Nálunk így alakult: 10 hónaposan 18-19-es lába volt a lányomnak, 1 évesen 20-as, 14 hó körül 21-es (ekkor lett tél, lehet jó lett volna még a 20-as is, de már nem mertem azt venni neki - így vastag zoknival is elfér a lába a cipőben). Most 16 hónapos és még 21-est hord.
Az első időkben gyorsabban nő általában a lábacska, nem biztos, hogy a tavaszi cipő ősszel is jó lesz a babádra. De ki tudja...
5/7 anonim válasza:
Milyen gyorsan nő a köröm? Milyen gyorsan nő a haj? Milyen gyorsan nőnek a gyerekek? Ez ugyanilyen kérdés. Ki így, ki úgy. Van mikor 1 szezon 2 cipő, később lehet hogy tavasszal és ősszel is jó ugyanaz. Kb 4-5 éves kor körül már nem nő annyira gyorsan.
6/7 anonim válasza:
Első szezonban tuti nem lesz jó ősszel a tavaszi cipője.
7/7 anonim válasza:
A lányomnak vettem ősszel egy cipőt, amit úgy vettem, hogy ha nem novi ki, jó lesz első lépés cipőnek is. Akkor volt 9 hónapos. Most egy éves, mar jár. De épp ma néztem, hogy meg mindig van hely a cipőben. Szerintem a hűvösebb tavaszi időt meg kibírjuk ezzel. De nem nagyon nő a lába, lehet, hogy utána is ugyanekkora méret kell, csak más fazon. De az is lehet, hogy most meg hirtelen nő majd 2 számot. Előre nehéz megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!