Akinek "becsusszant" a baba, van e akinek kislánya lett, vagy tényleg inkább a fiúk érhetnek csak olyan gyorsan célba?
Figyelt kérdés
2010. dec. 17. 11:25
1/19 anonim válasza:
Nem tudom nekem mindkettő "becsusszant" márhogy konkrétan nem terveztük nem voltunk rajta a témán, és mindkettő fiú.
2/19 anonim válasza:
Nekünk a második "becsusszant"! :)
Kislány lett, nagy volt az örömünk a fiam után!
Konkrétan megszakítással védekeztünk, tehát minimális mennyiségű ondó került be, "nem kellett gyorsnak lennie, hisz nem volt tumultus"! :DDD
3/19 anonim válasza:
A sperma nem tudja, hogy becsusszan-e vagy szándékosan megy oda, ahová kell.
A tudatlanság még ma is határtalan...
4/19 anonim válasza:
Nem szedtem gyógyszert, tervezett baba volt, de épp olyan sűrűséggel voltunk együtt Apával, mint azelőtt, nem görcsöltünk rá. Szóval akár becsusszanásnak is nevezhetjük, nem tudták a spermák, hogy szükség van rájuk odabent. Kislányunk született.
5/19 anonim válasza:
Szia
En szoptatas mellett lettem terhes ugy hogy homeroztem magam,a homerozes szerint nem volt pem,megis nagyon nagy meglepetesemre terhes lettem.Kisfiu lett.3 honapos.
6/19 anonim válasza:
Második vagyok, szóval én azt olvastam, hogy a "fiú-sperma" gyorsabb de hosszú távon életképtelenebb, a "lány-sperma" pedig strapabíróbb, pár órával tovább életképes, tehát ha később van a peteérés, lehet addigra a fíúk kipurcannak.Csupán pár óra eltérésről beszélek. Tudatosan ezt nem lehet kiszámítani szerintem.
7/19 anonim válasza:
Nekem is kisfiú lett:)...de ilyet nem igazán hallottam még, hogy "gyorsabb"...
8/19 anonim válasza:
Nekem is "becsusszant" egy kisfiú...
9/19 anonim válasza:
2 nem tervezett babám fiú lett, később szerettünk volna:)
10/19 anonim válasza:
Nekem is "becsusszant" a kisfiam.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!