Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18 hetesen mennyire éreztétek...

18 hetesen mennyire éreztétek a baba mozgását?

Figyelt kérdés
Én nem érzek még semmit igazából. Múlt héten volt 1x egy hullámszerű érzet, azóta semmi. Mindenki nekem szegezi a kérdést 'ugye érzed már?','mocorog?'...és hát nem, nem érzem. És ekkor meglepedődő arcokat látok.
2017. máj. 19. 05:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Én talán 16 hetesen éreztem pillangózást a hasamban. Mintha kis lepkeszárnyak zizegtek volna bent :) 18 hetesen erősebben éreztem. Viszont 21 hetes volt, amikor rendesen éreztem végre egy rúgását.
2017. máj. 19. 05:49
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem a mellső falon tapadt meg a lepény, így a 18.héten én sem éreztem még semmit.

20-21.héttől kezdtem el érezni, apró pukkanásokat az alhasamban. Onnantól szinte minden nap, és egyre többször éreztem, egyre nagyobb mozgásokkal.

2017. máj. 19. 06:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Mindkét gyerekem csak a 21. héttől éreztem mozogni, addig max "gyanúm" volt.
2017. máj. 19. 07:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Semennyire
2017. máj. 19. 08:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Én alig voltam 16 hetes mikor megéreztem! És egyben láttam! Épp szívhang figyelővel néztem mikor kétszer egymás után megmozdult. Utána napról napra többet éreztem. Hátsó falon tapad. És első baba! Nagyon aktív szinte egész nap mocorog. Látni érezni. 21 hetes vagyok. Fiú lesz. Biztos azért ilyen kis erős :D♡
2017. máj. 19. 11:01
 6/7 anonim ***** válasza:
18 hetesen még csak sejtettem hogy ő lehet. Nekem is mindenki nekem szegezte a kérdést és csak azért nem foglalkoztam a csodálkozókkal mert a védőnőm és az orvosom is csak annyit mondott, hogy hamarosan biztos leszek benne. Igazuk volt :)
2017. máj. 19. 12:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Igyekszem befejezni az aggodast. Hetfon van idopontom az orvosomnal. Remelem minden minden rendben van!
2017. máj. 19. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!