A második babámat szülöm a napokban. Ùgy elment ez a terhesség ráadäsul problémamentesen hogy ha nem mozogna a baba észre se venném hogy babát várok. Ti nem éreztetek így?
Na jólvan látom jó passzban vagytok. Jön a front. Nem dicsekedni jöttem csak arra voltam kìváncsi mäs is érzett e ìgy. De ha gondoljätok dicsekedek: haahaa én nem hánytam soha és semmi panaszom nem volt.
De sìrhatok is hogy ha megszülök milyen nehéz lesz kèt kicsivel!
3 én nem szoktam panaszkodni, ez van, el kell viselni.
Ettől függetlenül ha valakinek nincs kérdése, az nem értem, hogy miért kérdez.
Majd én is felteszek kérdést arról, hogy nektek is 2 hónap alatt összejött-e a baba. Biztos jól esik annak, aki 10 éve szenved érte.
6os. Te szimplán irigy nő vagy!!
Kérdező. Nem tudom mit hoz még a jővő. De most én is így érzek. Repül az idő, meg sem állok a 2 évesem mellett. Észbekapok... Még csak most mondtam el a kedvesemnek hogy bavánl lesz éa már 15hetes vagyok.. (Ezért irtam, h kitudja mit hoz még a jövö:) )
De az biztos... Nagyon mennek a hetek.. Mire feleszmélet a gyerek már a kezemben. Úgy érzem a kislányomnál kicsit jobban át tudtam magam adni a terhességnek, az érzésnek. De most?! Leülni sokszor nincs idő....
Én ugyanígy voltam, 17 hónap van a gyerekek között, egyik terhesség se viselt meg, sőt a második még könnyebb volt, pedig júliusban szültem.
Ráadásul a kis korkülönbségnek sem érzem a nehézségeit, tökjó hogy ketten vannak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!