2.3mmes embrió,6hetes terhes vagyok. Azt mondja a doki nincs szívhang. Ezért missed ab. Holnap műtenek.6 hetesen lennie kell mindenképp szívhangnak?
A szivhangnak a 8 héten kell legkésőbb megjelennie, addig nem késő.
Én biztosan varnek még, plusz megnezetnem egy másik orvossal is.
Inkább ptogeszteron pótlás kellene, pihi, aztán kontroll egy hét múlva.
Nekem volt inkomplett vetélés. Nagyon jól látszott az uh -n, hogy a petezsák szétesett, és szövet darabok vannak a mehemben. Ott nem volt kétség bennem.
A vérzés pedig folyamatos volt.
Ma nem tudsz valakitől másodvéleményt kérni?
Kerj masodvelemenyt.
Nekem sajnos tobb vetelesem volt, de soha nem irtak ki mutetre egybol, foleg nem 6 hetesen.
Ketszer ugy volt, hogy 11 es 8 hetesen nem volt szivmukodes az embrional ugy, hogy elotte mar volt, megsem mutottek egybol, par nap mulva ujra kellett mennem uh-ra es csak akkor mondtak biztosra, hogy elhalt terhesseg. (Szerencsere az egyiknel vegul nem is kellett mutet, elment magatol.)
Olyan is volt, hogy 7 hetes korig nem latszott a petezsakon kivul semmi, ugyan mi tudtuk, hogy a fogantatas daruma biztos, nem lehet fiatalabb a terhesseg, de megsem kuldtek ekkor sem mutetre egybol. Egy het mulva volt ujabb uh.
De 6 hetes terhesen mar van embriod, ez nem rossz.
Nyilvan a verzes nem jo, lehet, hogy valoban veteles lesz, de 6 hetesen embrioval en biztos, hogy nem mennek egybol mutetre egy vizsgakat alapjan, ha nem mehen kivuli terhessegrol van szo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!