Más is volt így? 6+3 hét helyett 5 se embrió se szívhang :- (
Tegnap voltam dokinál mensi szerint 6+3naposan. Doki szerint 5 hetes lehetek petezsákot látott, de mèretet nem mondott èn még elfelejtettem megkérdezni :-(
Lehet hogy csak kèsöbb fogant?
Jövő héten pénteken kell visszamennem. Addigra lehet már szìvhang?
Igen, simán lehet. Sokszor hallom, hogy a 7. hét után látnak csak először pulzálást, főleg ha az UH gép is gyengébb minőségű.
A második babám a ciklus végén (24. nap) fogant, az ő esetében sem láttak még semmit 6 hetesen, úgyhogy nyugi!
Ne aggódj!! Lehet, hogy később fogant, igen!!
Valószínűleg jövőhét péntekre lesz szívhang, nálunk 6 hetesen 4 naposan volt de én akkor is voltam először!
kétszer is, egyszer vetélés volt, másodjára később fogantnak gondolták (amúgy nem volt az). sajnos ezt nem lehet megmondani így ebből. várni kell.
de nagyban függ az uh géptől, az elsőnél a kútvölgyiben néztek, a másodiknál a kerületi sztk-ban voltam, sokkal rosszabb gépnél.
Ha van ra esely hogy kesobb volt a peteeresed es nem a legutolso ciklusod 14-15. napja korul, akkor siman lehet, hogy kisebb a terhesseg, mint lennie kellene.
Nekem biztos a peteeres napja, ra 10 nappal mar pozitivat teszteltem, 6het 3 napra megyek en is eloszor ultrahangra. Ha nekem akkor csak 5 hetes meretu petezsakot talalnanak, akkor nem lennek tul optimista, hiszen nekem mar pozitiv tesztem volt aznap, amikor az 5 hetes pont megfogant volna.
De ha te nem tudod a pontos napot, amikor ovulaltal, akkor nincs ok az aggodalomra egyenlore.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!