11 hetes terhes vagyok és azt mondták, hogy 41 mm az élő embrió, mikkortól mondják az embrió helyett, hogy magzat?
Figyelt kérdés
2008. febr. 28. 17:03
1/5 anonim válasza:
Szerintem orvosa válogatja.
Azt hiszem nekem a 12.héttől már magzat volt.:)
Boldog babavárást!
23 hetes kismami
2/5 anonim válasza:
Szia,
Nekem a 12. héten elvégezetett down szűrésen már magzatnak hívták a kis 5,6 cm-ével.aztán a nyaki redőn még ugyanazon a héten 3 nappal később a 6,7 cm vel meg aztán már igaz kis ember volt.A péterfy kórházban a kötelező nyaki redő vizsgálaton átváltottak 4d-s ultrahagra és már a kukacát meglátták a babócának.Szóval nyugi, mert napról napra centiket nő és már igazi kis ember lessz belőle :O) lassan elhagyják az embriót.
16 hetes kismami
3/5 anonim válasza:
Hivatalosan a 13. héttől kezdődően hivják magzatnak, de minden orvos más és más.
Graulálok a babádhoz!
17 hetes kismama
4/5 anonim válasza:
Én azt olvastam (több helyen), hogy a kilencedik héttől.
5/5 anonim válasza:
utánanéztem, ezt találtam:A megtermékenyülés után 8 héttel (a terhesség 10. hetében) az embriót magzatnak tekintjük. Na meg máshol azt, hogy a 12.héttől magzat. ZAVAROS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!