Lehet szökére meliroztatnom a hajamat, vagy egyáltalán nem szabad hajat festetni terhesen?
"Tisztelt Dr. Csákány!
Szeretnék Öntől tanácsot kérni terhesség alatti hajfestéssel kapcsolatban. Eredetileg szőke vagyok,de feketére festem a hajamat. Érdeklődni szeretnék, hogy a festés árhat-e a magzatnak. Fodrászom szerint lehetnek problémák emiatt (rendellenességek, fejlődési problémák stb.).
Szüneteltessem a hajfestést? Vagy nem kell ennyire aggódni?
Válaszát előre is köszönöm.
Üdvözlettel: A.
Kedves A.!
Ne szüneteltesse, ez egy babona. Ha bármilyen ok lenne arra, hogy terhesség alatt nem lehet festetni, azt a festékdobozon fel kellene tüntetni. Sajnos ezt a babonát újságban is terjesztik.
Üdv: dr. Csákány"
Csak tévhit, hogy nem szabad! Azért ne vidd túlzásba, érdemes kevesebbszer menni szerintem, mint egyébként! De ez csak az én véleményem! :)
Boldog babavárást!
34 hetes km
Baba előtt én is szőkére melíroztattam a hajam, de mikor kiderült, hogy jön a baba, már az első alkalommal kibuktak a hormonjaim! Olyan iszonyat mód kiszívta (pedig figyeltük nagyon, s még mondta is a fodrász, hogy most nem lesz majd rajta addig), hogy én inkább váltottam világos barnára. Azzal semmi gondom nincs.
Száz szónak is egy a vége: Nyugodtan csináltasd meg, csak nagyon figyeljetek. Bár én még nem hallottam hasonló esetről, mint az enyém! :P
Szép babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!