Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Első trimeszterben merjek...

Első trimeszterben merjek hajat festetni?

Figyelt kérdés
2010. dec. 21. 14:15
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia,én azt tanácsolnám hogy ne fesd!Én sok embertől,köztük fodrásztól is kérdeztem,de teljesen vegyes válaszokat kaptam,de többen voltak akik azt mondták én se fessem.Így ahogy megtudtam hogy terhes vagyok nem is festettem.Mert a festékből valamilyen anyag átjuthat a babához(mint szinte minden amit csinálsz)

De lehet kapsz olyan választ hogy:fesd nyugodtan,de én azt tanácsolom hogy inkább ne.

2010. dec. 21. 15:13
 2/7 anonim ***** válasza:

Nyugodtan.

Én 20 éves festetem a hajam, ebben volt 2 terhesség, szoptatás, most is szoptatok és 5-6 hetnte elmegyek a fodrászhoz.

2010. dec. 21. 15:15
 3/7 anonim ***** válasza:
nyugodtan festheted de csak is ammonia mentessel.
2010. dec. 21. 16:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is festettem.
2010. dec. 21. 16:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Ált. azt mondják lehet, de nem ajánlott. Én a teherbeeséstől a szoptatás végig ammónia-mentes tartós színezővel festettem, 6 hetente.
2010. dec. 21. 19:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem a festékben lévő anyag káros, hanem az ammónia gőze amit belélegzi az ember. Nem napi szinten festetsz gondolom. Nyugodtan lehet. Egy fodrász aki napi szinten több ember festékes feje fölött görnyed az már más tészta.
2010. dec. 22. 06:37
 7/7 anonim ***** válasza:

A festék el sem jut a babához, emiatt ne aggódj. A szervezet nem szemetesnek használja a magzatot, és a méhlepény jobban megszűri a káros anyagokat, mint gondolnád.

Ne full zárt térben fesd a hajad, vagy bízd fodrászra. Semmi bajod nem lesz.

2010. dec. 22. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!