Lehet festetni szemöldököt, szempillát?
Én nem mertem, de nem is akartam festetni a hajam, örültem, hogy ki kopott a festék. A gyantázást is magamnak oldottam meg. De már nagyon csúnya, illetve nem is látszik.
Egy belvárosi kozmetikába szeretnék bemenni. Nem nagyon voltam még ott, csak kísérőként, de az én kozmetikusom babázik.
Én terhességeim és szoptatások alatt is festettemn a hajam.
Amúgy nem értem miért nem tudnál egy bab mellett elmenni havonta-másfél havonta fodrászhoz, kozmetikushoz.
Nem kell 0-24 óráig otthon ülni, gondolom van gyerekenak apja is
Én itthon festem a szemöldököm és a szempillám is, mert nekem is szőke, és nem is látszik! Én 2 hetente festem,most leszek csak 10 hetes, de már kb.4-szer befestettem. De odafigyelek, hogy mennyi ideig van rajta a festék, meg addig a pár percig általában a kertbe is kiülök, legalább friss levegőn vagyok addig is!
Hajat még én sem festettem, bár szerintem a második trimeszterben az ammóniamentes festéket ki fogom próbálni, ugyanis a hajamnak is alig van színe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!