Ha kevés a magzatvíz és nyílik a méhszáj, akkor jöhet korábban a baba?
Hét elején vették észre, hogy kevés a magzatvíz, akkor még zárt voltam. Pénteken kontrollon szintén kevés volt, de még a normális tartományban, viszont már nyitott volt a külső méhszáj. Hetente kell menjek kontrollra.
Akinek volt hasonló, korábban jött a baba? Jóslóm nincs, néha kicsit keményedek.
37 hkm
Nekem is így kezdődött, aztán még kevesebb lett a víz... Nekem azért mert nagyon érett már a lepény, s az már nem látta el rendesen, 38.héten a keringése is romlott ez miatt, indítani kellett a szülést.. amiből császár lett.
Drukkolok, hogy neked ne így legyen!
Egyébként nem mindig mérvadó, hogy mikor kezd nyílni a méhszáj. Van, aki még heteket kihúz úgy, mások meg pár napon belül megszülnek.
Ha a baba amúgy egészséges, akkor emiatt ne aggódj, mert felesleges.
Engem pénteken császároztak (2 csm volt tehát itt már nem volt más opció)
35.héttől vagyok bent,talán holnap vagy kedden mehetünk haza. Megkeveslett magzatvíz, kisebbre saccolták a babát, vékonyodó heggel külső nyitott méhszájjal. Alap magasvérnyomással.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!