Mennyit költöttetek babacuccokra?
Sziasztok!
26 hetes vagyok. Eddig csak a babakocsit vettem meg (ma szállítják ki), illetve pár babaruhát. Nincsen baba a családban/baráti körben, így nem kapunk sajnos semmit. Összeszámoltam, és közel egymilliós összeg jött ki mindenre 😱
Használt dolgoktól sem zárkózom el, de az újakat részesítem előnyben, mivel legalább 3 babát szeretnénk a férjemmel.
Ti mennyiből "úsztátok meg" a dolgot?
Hát ha ennyire zavar a 1millió, sokkal olcsóbban is lehet ám
.. 15ezres kiságy, 20ezres légzésfigyelő, 5ezres bébiőr, stb stb... Nekünk max 100ezer volt minden együtt, mondjuk a babakocsi is használt... 🤦♀️ És nem azért, mert nincs pénzünk, hanem mert nem vettünk mindenbōl feleslegesen újat meg a legmenőbb márkájút.
Ugyanazt tudom mondani, mint az első.
Ha sokallod az 1 milliót, ne költs egy milliót.
El lehet azt költeni a gyerek születése után is olyanokra, amik tényleg a fejlődését szolgálják. A design bútor csak a te szemednek kell, nem neki.
2011-ben 200.000et
2013- mindent orokolt plusz uabban a honapban szuletett, evszakos ruhat sem kellett mast.
2020 - sokat, de egyreszt ekkorra mar letettem arrol hogy lesz 3.baba igy eladtam a korabbi cuccokat vagy elajandekoztam, megvettem par dolgot amire 9eve nem telt pl hordozos kabat, de a legdragabb tetel a babakocsi volt 250e, mivel futos is egyben. Tuti 1milla alatt maradtunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!